טיסה לפדיוס

מצב
הנושא נעול.
טיסה לפדיוס

טיסה לפדיוס
שלום רב, היינו מעוניינים לקבל אינפורמציה לגבי הנסיעה לניקוסיה למרכז פדיוס. איזה מלון הכי קרוב למרכז פדיוס? וגם אינפורמציה לגבי טיסות? והגעה? דחוף!!!!!!!!!!

תרמוס

טיסה לפדיוס
שלום רב, היינו מעוניינים לקבל אינפורמציה לגבי הנסיעה לניקוסיה למרכז פדיוס. איזה מלון הכי קרוב למרכז פדיוס? וגם אינפורמציה לגבי טיסות? והגעה? דחוף!!!!!!!!!!
תרמוס
בנוסף אנו מאוד מתלבטים לגבי לקיחת התרמוס להחזרת עוברים מוקפאים עימנו כן/ לא? האם כדאי לקחת הימור?

אפשר לעשות את זה

תרמוס
בנוסף אנו מאוד מתלבטים לגבי לקיחת התרמוס להחזרת עוברים מוקפאים עימנו כן/ לא? האם כדאי לקחת הימור?
אפשר לעשות את זה
זה נעשה והצליח אבל זה הימור. אם את מטופלת של זידמן הוא אמור היה להסדיר את העניין עם המרפאה שיקבלו אישור של משרד הבריאות ואז אין בעיה. לא יודעת אם הוא עשה את זה אבל צריך לחקור אותו ולבקש ממנו שיסדיר את העניין שלא נצטרך כל פעם להמר ולקוות לטוב. בכל אופן בהצלחה

רוצה לשאול, למה הכוונה

תרמוס
רוצה לשאול, למה הכוונה
לקחת הימור? גם אני במסלול פדיוס (בסוף החודש הקרוב), וחשבתי שמן הראוי שאשיג מיכל להחזרת העוברים. אשמח אם תסבירו לי באיזה הימור מדובר? כה לחי אוריינית

הסבר

רוצה לשאול, למה הכוונה
לקחת הימור? גם אני במסלול פדיוס (בסוף החודש הקרוב), וחשבתי שמן הראוי שאשיג מיכל להחזרת העוברים. אשמח אם תסבירו לי באיזה הימור מדובר? כה לחי אוריינית
הסבר
כשאמרתי הימור התכוונתי שאת תלויה בטוב ליבם של האנשים במכס. אלא אם כן את מצטיידת באישור של משרד הבריאות. את זה צריך לספק לך הרופא שלך!!!. ואני לא מתכוונת רק למכתב הסטנדרטי שמסביר שהעוברים במיכל ואסור להעביר אותם ואותך בשיקוף: זה טוב לביטחון ולחברת התעופה. אני מתכוונת שיש הליך מיוחד שכל מרפאה שממנה מביאים עוברים צריכה לעבור כדי להיות מאושרת במשרד הבריאות. מרגע שהיא מאושרת אין שום בעיה עם זה אבל צריך מכתב מיוחד. את ההליך הזה אני הבנתי שלא מבצעים באופן פרטי כל מטופל אלא הרופא צריך לטפל בזה והשיג אישור שתקף לכל המטופלים שלו. עד כמה שאני יודעת לגבי פדיוס זה לא נעשה עדיין. אולי אני טועה. אני גם לא יודעת אם יש אפשרות בכל זאת לגשת למשרד הבריאות ולקבל באופן אישי אישור אבל בטוח שזה בירוקרטיה לא פשוטה לעשות את זה. אם מישהי כאן עברה הליך כזה אני גם אשמח לשמוע.

אדוינה

New member
בקשר למייכל...

טיסה לפדיוס
בקשר למייכל...
רבות דובר עליו פה בפורום. זה באמת עדיין לא מוסדר לגמרי. הרבה בנות סיפרו פה על החוויה שלהם עם המיכל. לא ידוע לי על מקרה שנאסר הכניסה של המייכל.אומנם היו בעיות בשדה,אך לבסוף הותרה הכניסה (גם במקרים שלא היה אישור או מכתב מהרופא). מצרפת קישור לשרשור האחרון בנושא.

זהבית א

New member
פרטים על פדיוס וגם על המיכל

בקשר למייכל...
רבות דובר עליו פה בפורום. זה באמת עדיין לא מוסדר לגמרי. הרבה בנות סיפרו פה על החוויה שלהם עם המיכל. לא ידוע לי על מקרה שנאסר הכניסה של המייכל.אומנם היו בעיות בשדה,אך לבסוף הותרה הכניסה (גם במקרים שלא היה אישור או מכתב מהרופא). מצרפת קישור לשרשור האחרון בנושא.
פרטים על פדיוס וגם על המיכל
יש טיסות לפדיוס כמעט כל יום יוצאות ב-שבע בבוקר וחוזרות בסביבות עשר בלילה, חוץ מיו ג' וביום ו' אין טיסות חזרה. לגבי מלונות ליד פדיוס, תשלחי להם מייל והם ישלחו לך רשימה של המלונות, קחי בחשבון שהמלונות ככלל לא זולים. הנסיעה מלרנקה לניקוסיה לוקחת כ- 40 דק' ועולה כ- 20 פאונד 1פאונד = 10 ש"ח) אנחנו שילמנו בדולרים וקצת "גנבו" אותנו 25$. לגבי המיכל אפשר להעביר אותו אבל צריכים להשיג אישורים מראש הכי נוח זה באל על יש קב"ט שאחראי על העיניין הזה קוראים לו מלו גרינברג , מפקססים לו את המכתב מזיידמן, את סוג המיכל והוא מסדר אישור, לגבי חברת התעופה סייפרוס איירלינס צריך לדבר עם האחראי ביטחון שלהם לפחות 72 שעות מראש, אבל בכל מקרה לא מעלים לטיסה יותר ממיכל אחד, ועד הרגע האחרון לא בטוח עם יורשה לעלות עם המיכל או לא. אנחנו נסענו פעמיים ואז פדיוס הודיעו לנו יום אחרי ההפריה אם נצטרך מיכל או לא, בסוף לא היינו צריכים. אשמח לענות על שאלות נוספות וכמובן בהצלחה

מיכל הקפאת עוברים

טיסה לפדיוס
מיכל הקפאת עוברים
לכל הבנות שלום רב, אנו מאוד מתלבטים לגבי לקיחת המיכל מהארץ לפדיוס מהסיבה שעוברים מוקפאים הם פחות אפקטיביים כך אנו מבינים. נשמח לתגובות מהירות מבנות שעברו את התהליך הנ"ל.דחוף!!!!!

אדוינה

New member
הי!

מיכל הקפאת עוברים
לכל הבנות שלום רב, אנו מאוד מתלבטים לגבי לקיחת המיכל מהארץ לפדיוס מהסיבה שעוברים מוקפאים הם פחות אפקטיביים כך אנו מבינים. נשמח לתגובות מהירות מבנות שעברו את התהליך הנ"ל.דחוף!!!!!
הי!
במידה ונשארים מוקפאים,אז מדוע לא לקחת אותם? בוודאי שכן.או שלא הבנתי את השאלה. ועוד הערה: נשמח אם תציגו את עצמכם.זה פורום חברתי כפי שנאמר לא אחת.ויותר נעים לענות למי שיותר מכירים.... בהצלחה!

המשך מיכל הקפאת עוברים

הי!
במידה ונשארים מוקפאים,אז מדוע לא לקחת אותם? בוודאי שכן.או שלא הבנתי את השאלה. ועוד הערה: נשמח אם תציגו את עצמכם.זה פורום חברתי כפי שנאמר לא אחת.ויותר נעים לענות למי שיותר מכירים.... בהצלחה!
המשך מיכל הקפאת עוברים
הי אדוינה, תודה רבה שחזרת ונתת את דעתך, למרות שהפרוצדורה קצת קשה החלטנו לקחת איתנו את המיכל, ובע"ה שיהיה בסדר וטוב לכולנו. בי בנתיים. מרים.

מצב
הנושא נעול.
למעלה