תרמוסטיסה לפדיוס
שלום רב, היינו מעוניינים לקבל אינפורמציה לגבי הנסיעה לניקוסיה למרכז פדיוס. איזה מלון הכי קרוב למרכז פדיוס? וגם אינפורמציה לגבי טיסות? והגעה? דחוף!!!!!!!!!!
אפשר לעשות את זהתרמוס
בנוסף אנו מאוד מתלבטים לגבי לקיחת התרמוס להחזרת עוברים מוקפאים עימנו כן/ לא? האם כדאי לקחת הימור?
רוצה לשאול, למה הכוונהתרמוס
בנוסף אנו מאוד מתלבטים לגבי לקיחת התרמוס להחזרת עוברים מוקפאים עימנו כן/ לא? האם כדאי לקחת הימור?
הסבררוצה לשאול, למה הכוונה
לקחת הימור? גם אני במסלול פדיוס (בסוף החודש הקרוב), וחשבתי שמן הראוי שאשיג מיכל להחזרת העוברים. אשמח אם תסבירו לי באיזה הימור מדובר? כה לחי אוריינית
בקשר למייכל...טיסה לפדיוס
שלום רב, היינו מעוניינים לקבל אינפורמציה לגבי הנסיעה לניקוסיה למרכז פדיוס. איזה מלון הכי קרוב למרכז פדיוס? וגם אינפורמציה לגבי טיסות? והגעה? דחוף!!!!!!!!!!
פרטים על פדיוס וגם על המיכלבקשר למייכל...
רבות דובר עליו פה בפורום. זה באמת עדיין לא מוסדר לגמרי. הרבה בנות סיפרו פה על החוויה שלהם עם המיכל. לא ידוע לי על מקרה שנאסר הכניסה של המייכל.אומנם היו בעיות בשדה,אך לבסוף הותרה הכניסה (גם במקרים שלא היה אישור או מכתב מהרופא). מצרפת קישור לשרשור האחרון בנושא.
מיכל הקפאת עובריםטיסה לפדיוס
הי!מיכל הקפאת עוברים
לכל הבנות שלום רב, אנו מאוד מתלבטים לגבי לקיחת המיכל מהארץ לפדיוס מהסיבה שעוברים מוקפאים הם פחות אפקטיביים כך אנו מבינים. נשמח לתגובות מהירות מבנות שעברו את התהליך הנ"ל.דחוף!!!!!
המשך מיכל הקפאת עובריםהי!
במידה ונשארים מוקפאים,אז מדוע לא לקחת אותם? בוודאי שכן.או שלא הבנתי את השאלה. ועוד הערה: נשמח אם תציגו את עצמכם.זה פורום חברתי כפי שנאמר לא אחת.ויותר נעים לענות למי שיותר מכירים.... בהצלחה!
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.