טיסה לחו"ל - שאלה חשובה

שרון321

New member
טיסה לחו"ל - שאלה חשובה

אחרי תגובה ארוכה מאד לדקפפטיל, אתמול המכשפה הואילה (וגם הועילה) להגיע. מבחינתי, הייתי שמחה לחזור לטיפול מייד אחרי כשלון ההפריה הראשונה. זה קצת התעכב בגלל הדיכוי הארוך אבל עכשיו אני לקראת החזרת עוברים. העניין הוא שבין התאריכים 5.1 ועד ה- 19.1 יש לנו אפשרות לטוס לניו יורק ולגור בדירה מדהימה במרכז מנהטן. מה הסיכוי שזה יקרה? באיזה יום של המחזור עושים את ההחזרה (בערך, אני יודעת שזה מאד אינדיבידואלי)?

einav8

New member
איזה יופי - סוף סוף!!!!!

אני כל כך שמחה לשמוע (יותר נכון לקרוא) לי ביום ה 12 עשו שאיבה ביום ה 14 החזרה. זה כנראה משתנה בהתאם למצב הזקיקים וכו,. נראה לי שב -9 תהי בטוח אחרי. מחזיקה אצבעות מעכשיו.

osi28

New member
היי שרון

לא יודעת לענות לך על השאלה (כזכור לך, אני עדיין בכיתה א-הזרעות) אבל רציתי לאחל לך
מכל
ואם את נוסעת -תעשי חיים!

ginger5

New member
מוקפאים

בדר"כ ביום ה- 16-17 ולפעמים קצת אחרי. בדר"כ לוקח שבועיים עד שהרירית בגודל המתאים (וגם לפי בדיקת הדם) ואז מתחילים את התמיכה לעוד יומיים-שלושה (לפי גיל העוברים - באיזה יום אחרי ההפרייה הקפיאו אותם) ורק אח"כ מבצעים את ההחזרה. אבל זה באמת נורא אינדיבידואלי, אצלי זה קורה בדר"כ ביום ה- 21. מציעה לך להתייעץ גם עם הרופא ואולי יש דרך לשלוט בזה. למרות שאני יודעת כמה קשה לדחות טיפול, לא הייתי מוותרת על הזדמנות לחופש מדהים בניו-יורק, אבל גם זה מאד אינדיבידואלי...

s h i r a 3 0

New member
קודם כל - טוב שהגיעה.

אני מבינה שאת מחכה להחזרה של מוקפאים. ההחזרה נעשית אחרי הביוץ ובהתאם לגיל של העוברים. אם הם בני שלושה ימים - אז ההחזרה היא שלושה ימים אחרי הביוץ. בשביל לאתר את מועד הביוץ עוקבים בעזרת בדיקות דם ואולטראסאונד. לפעמים הרופא מחליט על פרוטוקול טיפול ולא להחזיר על מחזור טבעי. ואז יש כל מני אפשרויות וצריך לשאול אותו. שולחת לך גם קישור לכמה תשובות קודמות. מעבר לכך, איך זה יסתדר עם הטיסה קשה לומר לי לומר, אבל אולי חבל לוותר על חופשה מדהימה בניו-יורק ועל סיכוי לתת לגוף ולנפש לנוח ולהרגע ולפנות הרבה מקום להחזרה רגועה ומוצלחת. ושיהיה בהצלחה.

נועם@בת

New member
אי אפשר לצפות אמתי זה יקרה אצלך

בעקרון מחזירים אחרי ביוץ. אם העוברים בני שלושה ימים אז 3 ימים אחרי ביוץ. השאלה מתי הביוץ שלך מגיע. אם תשאלי לעצתי- סעי ותהני ותחזירי את הילדים שלך בחודש הבא. בכל מקרה תסחבי את חודש תשיעי בקיץ בשיא החום
. בהצלחה נועם

d2b2

New member
הי איזה יופי לשמוע , סוף סוף !!!

מקווה מאוד שיסתדר לך להנות גם מחופשה מקסימה בניו-יורק וגם להגיע כמו חדשה להחזרה !!! נהייה בקשר. ודרך אגב חג חנוכה שמח עוד לא יצא לי לאחל לך .

babywishing

New member
איזה יופי סוף סוף

לפי דעתי קודם כל תסעו, תהנו ותרגעו
כי
טו אתם הורים ואז זה הרבה יותר קשה לטוס עם ילדים. בהצלחה
וחג שמח

תמר27

New member
איזה יופי ../images/Emo160.gif

נראה לי ברור שלא מוותרים על הזדמנות כזאת. הבדל של חודש לא נראה משמעותי עד כדי ויתור. יכול להיות שבפרוטוקול מוקפאים אפשר יותר לתמרן - ותצליחי לשלב את שניהם. האמת שלדעתי עדיף לנסוע ולהנות "נטו" - ורק לבדוק לפני הפרוטוקול את הבטא. כבר שמענו סיפורי ניסים על מה שחופשה יכולה לחולל.
שיהיה בהצלחה. ותהנו. תמר ~ שיש לה חלום ישן לטוס פעם לחו"ל, וממש לא נראה שהוא עומד להתגשם ~

bapi

New member
כמו שרשמו קודמותי

הקטנטנים יכולים לחכות עוד קצת ואולי החופשה תעשה את תפקידה
או לפחות תביא אותך מוכנה לקראת ההחזרה
. אני לא הייתי חושבת פעמיים רעיון של לטוס עכשיו לארה"ב
קורץ לי מאוד מאוד
מגיע גם לנו להנות, לא
ונזכרתי גם לומר שהחיינו למכשפה
שנזכרה לקפוץ לבקר.

למעלה