טיסה לאסטוניה

טיסה לאסטוניה

גלעד אני רוצה לטוס לאסטוניה ובאמל לשלב טיול אתה יכול להמליץ לי על סוכנות נסיעות ועוד פרטים בבקשה ,

גלעד#

New member
המלצות

כל סוכנת נסיעות שתקדיש לך יותר מ- 10 דקות ותחפש במחשב אלטרנטיבות היא סוכנת טובה. קחי בחשבון שאם את סטודנטית או צעירה תתכן הנחה במחיר הכרטיס. לגבי המידע שיש ברשותי - אין טיסות ישירות לטאלין מישראל ולכן צריך לנחות איפשהו באירופה ומשם לקחת טיסה לטאלין (או להלנסיקי שזה הכי קרוב). ברמת העקרון על פי שנים שעברו הכי זולים לטוס להלנסקי/טאלין הן חברות התעופה של פולין וצ´כיה. אם חשקה נפשך לנחות ולתור בורשה סבבה, אני מציע ללכת על האופציה הצ´כית ולנחות בפראג. יש עוד כמה אפשרויות - AUSTRIAN AIRLINES גם מפעילים טיסות לטאלין (דרך וינה) רק שהם נורא יקרנים. אפשר לנסות את על-אל או איזה חברה רוסית נידחת שטסה לסנט פטרסבורג (רק מה זה לא כל כך משתלם כי צריך לנסוע באוטובוסים איזה 14 שעות לטאלין ולשלם ויזה וכו´ אז זה מייקר מאוד את העניין וגם אני אישית מפחד לנסוע למדינות האלו שידועות כשודדות תיירים ומאוד לא בטוחות). עם כל הסטיגמות על טאלין אומרים שזו העיר הכי יפה מבין הערים הבלטיות: העיר העתיקה שלהם זו עיר שנבנתה בימי הביניים ולפי התמונות והרשמים זו עיר ציורית. מלונות ניתן למצוא בשפע בטאלין (רצוי במרכז העיר). בערב האירוע תתקיים הקרנה על מסכי ענק של האירוויזיון בבניין העירייה הנמצא בלב העירייה (כק"מ מנמל העיר). מעבורת מטאלין להלנסיקי שלוקחת כשעה וחצי עולה כ- 16-20 דולר לכיוון כשיש הנחות לסטודנטים. בפראג המלונות אמורים להיות מאוד זולים (מלון טוב בסביבות ה- 40 דולר). אני מניח שבפורומים של טיולים וחו"ל תוכלי למצוא מידע יותר מקיף. אגב, אם לא סיפרתי יש כרטיסים לאירוויזיון עצמו שנמכרים על ידי סוכני מכירות סוררים שלא נשמעו להוראות הטלוויזיה האסטונית שאינם מוכרים הכרטיסים יחד עם חבילות לבתי מלון שני כוכבים במחיר מופקע. אמנם מחיר הכרטיס לאירוויזיון הוא היסטרי - 250 דולר, אך אפשר להוזיל את כל הסיפור אם משלמים למלון דרגת 2 כוכבים (כ- 60 דולר לילה) במקום לשלם עבור חבילה שלמה שעולה יותר (אבל לא בהרבה יש לציין). אגב, לטאלין אין צורך בתשלום עבור ויזה. לישראלים ניתנת אפשרות הכניסה למדינה חופשי ללא תשלום החל מאוקטובר 2001.

למעלה