טיסה לאירופה

Turambar

New member
טיסה לאירופה

שלום לכולם, רציתי לשתף אתכם בטיסה שערכתי בסימולטור בעקבות מאמרו של שי בוים "מדריך לטייס החובב - טיסה לחו"ל" באתר האגודה. חלק ראשון - מחיפה לרודוס חלק שני - מרודוס לסלוניקי חלק שלישי - מסלוניקי לוינה החזרה תהיה בנתיב אחר, מי שרוצה יוכל לעקוב בשבוע הקרוב בפורום ואטאיל.

vasp

New member
קודם כל , אוהו , ענק , מקנא בכם .

כמה שאלות , אם פקח אמר לך לפנות ימינה ופנית שמאלה , הוא רואה אותך ? אתה משתמש ב R + , תוך כדי הטיסה ? בכל אופן , פשוט תענוג לראות את המיקצועיות שלכם ( נראה לי שגם חברה בעולם המציאותי לא מגיעים לרמה שלכם ).

Turambar

New member
אז ככה.

אם פקח אמר לך לפנות ימינה ופנית שמאלה - הוא צ-ו-ר-ח עליך: "מה אתה עושה?! אמרתי י-מ-י-נ-ה!!!" אז אני מניח שהוא רואה. בקיצור - כן. חוץ מזה, בטסה אונליין אתה לא מריץ את הקצב. אתה יכול לבקש מפקח שאתה רק חוצה את המרחב שלו להאיץ ל 4X, והוא רשאי לסרב. אתה רוצה להאיץ? תתנתק. אבל את הטיסות האלה לא עשיתי אונליין.

avitamim

New member
להזיל ריר...

איך אתה עושה CAPTURE כ"כ יפה? ב' - איך אם בכלל אפשר להקליט את מהלך הטיסה כך שכל צופה יוכל לראות את זה? תודה.

Turambar

New member
הסוד הוא

לא לתת לתכנת ה-CAPTURE להמיר ל JPG. שתשמור את זה כ BMP ולא תאבד מהאיכות. אח"כ תמיר הכל עם פוטושופ - פוטושופ פשוט ממירה ל-JPG באופן טוב יותר. יש לך שליטה על האיכות, על גודל הקובץ (זהו טריידאוף כמובן) והיא עושה איזו אופטימיציה לצבעים כך שהתמונה נפגעת הרבה פחות מאשר כשתוכנות אחרות מבצעות את ההמרה.

geostant

New member
שאלה

אני רואה בתמונות שהגרפיקה אצלך שונה לגמרי מאצלי, אצלך ממש רואים תוואי שטח, כמו הארובות בחיפה, וההרים והאוניברסיטה בחיפה ובכלל המים ושטח אצלך נראה ממש מצויין ! יש איזה תוספת שצריך להוריד ל-FS 2004 בשביל זה ? וגם מאיפה מורידים את ה-SCENERY לשטחי ישראל ? תודה רבה לתשובות

Turambar

New member
בוודאי!

כנס לאתר VATIL - www.vatil.org יש שם כל מה שצריך.

tcu6

New member
נהנתי מכל תמונה וכל מלה- חוויה מלאה

מצפה לקרא ולראות את ההמשך.

xena2305

New member
תמונות מדהימות, אתה יכול לפרט על

החומרה שבעזרתה התקבלו התמונות האלה?

למעלה