טיסה לאחר החזרה

1טנקרבל

New member
טיסה לאחר החזרה

שלום לכולכן. אני חדשה בפורום. אמנם אני קוראת פאסיבית כבר שנה שלמה, אך זו הפעם הראשונה שבה אני אקטיבית. אני כשבוע וחצי לפני תחילת מחזור רביעי של ivf. יש לי הזדמנות פז להצטרף לטיול משפחתי לחו"ל. טיול זה חשוב מאוד עבורי, אך לצערי, עקב סיבות שונות, לא ניתן לשנות את מועד הטיול (התאיכים עדיין לא סגורים אך הם חייבים להיות בתחילת אוגוסט). יש לי אפשרות קטנה לגמישות ולכן אני מעוניינת לצאת מהארץ כשלושה ימים לאחר החזרת העוברים. חשוב לי לציין שבכל הטיפולים שקדמו, לעולם לא היו לי סיבוכים או תגובות לוואי כלשהן לתרופות הניתנות. שאלתי היא, האם נראה לכן הגיוני ונכון לארוז את הגסטנים ולצאת לטייל או שזה לא אחראי לחלוטין. כמו-כן האם יש צורך להתייעץ אם הרופאים, או רק להודיע שאני אאחר לבטא במספר ימים? תודה מראש, טנקרבל.

בוליקי

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

לא מתוך ידע אישי אמנם, אבל לא נראה לי שיש סיבה למנוע ממך טיול לחו"ל אחרי ההחזרה
. בכל זאת, אני מציעה לך להתייעץ עם הרופא. אולי יהיו לו טיפים חשובים בשבילך
. חוץ מזה, אני חושבת שזה רעיון נפלא להעביר את השבועיים עד הבטא בחופש אמיתי ומשפחתי
. מאחלת לך מכל הלב שתחזרי לבטא חיובית ויפה

פּוֹנְג

New member
לטוס בטח שלטוס. עדיף בהחלט לשכוח

ש"צריך" לטפס על הקירות ולהנות בחול מאשר להיות פה ולאכול את הלב. אל תשתוללי יותר מדי אל תטפסי על הרים ואל תרימי את המזוודה אבל בטח ובטח לטוס ולא לשכוח להביא לנו מתנת בטא חיובית כשאת חוזרת. וכמובן...ברוכה הבאה

עינת ב6

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo140.gif

הי חמודה, קודם כל אני כן בעד להתייעץ עם הרופא שלך...
למען האמת אני שמעתי המון סברות. יש כאלה שגורסים שלא כדאי ויש כאלה שאומרים שאין שום בעיה...
לכן בנוסף להתייעצות עם רופאך החביב אני ממליצה בחום שתעשי את מה שאת מרגישה הכי טוב איתו... כי הכי בטוח זה שככל שתרגישי פיזית ונפשית טוב בתקופה הזאת גם סיכויי הקליטה מן הסתם טובים יותר...
מאחלת לך טיפול פורה ומפרה...
ואם תחליטי שכן אז טיסה מהנה ונעימה!!!

למעלה