טינופת בשלב ב'

gagaga

New member
טינופת בשלב ב'

נמאס כבר לחיות בזבל. מדוע לא מנקים את הרחובות בלב ב'. עבודות הבנייה הן לא תירוץ ללכלוך ברחובות. בתמימותי חשבתי שאבירם יעשה מעט יותר למען הישוב. לצערי עדיין לא נעשה דבר ולא ניתן לזהות שום שינוי לעומת המועצה הכושלת של אפרתי. חבל

Ofer Tal

New member
אני מסכים

צריך להבין שכל השלב החדש רק נבנה, והלכלוך הוא בלתי נמנע , אבל אתה צודק ובאמת אפשר לשפר את המצב

gagaga

New member
שלב ב'

פועל ניקיון לא הסתובב בשלב ב' מעולם. אבירם פשוט מתעלם משלב ב'. הבנייה נמשכת כבר יותר מחמש שנים ואי אפשר להמשיך ולחיות כך. צריך להחליט שלמרות שעדיין עובדים גם חיים. אין סיבה שכל העבודות לא יבוצעו בתוך המגרשים של הבונים. שכל בית בבניה יסגור את עצמו כלפי הכביש ולא יפריע לחיים באזור.

Hbentzur

New member
זה לא רק הטינופת...

זה גם העובדה שאין מדרכות בכל הרחובות, אף אחד לא מטפל ומטפח את הצמחים ואצלי אישית במבוא יש בעיה של ריח ביוב כבר שנה בערך... ועופר אני לא ממש מסכימה עם מה שאתה אומר, כי המבוא והאזור בכלל של הבית שלי (מבוא החורש) כבר כמעט בנוי לגמרי.

t o k e r R

New member
אני לא רוצה להדליק את הדיון על הר..

בדר שוב אבל הסיבה שאתם לא מקבלים את כל הדברים שמוזכרים למעלה היא שלא מגיע לכם... מדרכות ופועלי נקיון וכו... כי אתם כולה חיקוי עלוב לדבר האמית....י נ"ב בינינו אתם גם ככה מקבלים הרבה יותר מדי אוויר שמים שמש די כבר עם החוסר צניעות הזאת!!!!!!!!!

רות333

New member
מה זו השחצנות הזו?

מתנשא ומגעיל. בינתיים כולם שוים (אולי אתה פחות).

Ofer Tal

New member
חחחחחחח

רות33, אפשר אולי זיהוי, וברוכה הבאה לפורום

פקהויז

New member
correct

yes, i totally agree with her. plus, hopefully, in about a year or so when they finish with my part of har-adar, everything should be chillin' and clean! o

למעלה