טימטומטיקה...

טימטומטיקה...

לכל המחוננים שבכם..... (אור....) הנה בדיקה עד כמה אתם חכמים.... שאלה בגאומטריה אנליטית: נתון משולש ישר זווית ושווה שוקיים שבו AB=AC שניים מקודקודים המשולש הם: B:(2,5) (8,3)C מצא את שעורי הקודקוד A (שני פתרונות אפשריים) פרס לעונה על השאלה...... נו נחשו....... חוברת של הרבי נחמן תשלח אליכם בדואר....:)

MS6

New member
איך אני מתגעגע לתרגילים האלה...

לפי מה שאני רואה יש לך שווי שוקיים זאת אומרת תשתמשי במשפט פיתגורס בשביל למצוא את היתר, אח"כ תציבי בקודקוד A נעלמים X,Y ותמדדי את AC ואת AB (לפי נוסחאת הדיסטנס) תשווי ביניהם ואז בטח יהיה לך משוואה עם 2 נעלמים ואז נניח יוצא לך משהו כמו Y=7+5x אז פשוט מאוד תציבי את זה בY ותמדדי את המרחק בין הנקוה החדשה שלך A שהיא (7+5x,x) לבין B או C ותשווי את זה לגודל שמצאת במשפט פיתגורס.. ואז אני מאמין שיהיה לך משוואה ריבועית עם 2 תשובות. ואם התבלבלת לכי לפורום שיעורי בית בטח יעזרו לך.

MS6

New member
אממ הסבר לכותרת המזעזעת..

התרגילים שאני מתמודד איתם היום הם מפחידים מאוד ולעומת זאת הנדסה אנליטית נראה משהו נחמד.. זה למה כתבתי מתגעגע..

מה אה?

אתה לא רוצה חוברת של פוליטיקה עם קשר ליהדות? לא צריך.... (טוב נו... אם היית בייני"ש אז אתה לא צריך... אתה יודע) ו... ניסינו משהו כזה ולא הצלחנו. אבל יש מצב שטעינו אפשהו שם... תודה רבה...

shvils

New member
מה?!

אל תוותר על החוברת... תביא לי אותה! בנאדם... אתה יודע שאני צריך חוברת בדיוק כזאת!!

JaboGirl

New member
תכל'ס לא הבנתי את הקשר בין

גטינג לייד ללהיות מסוגל לקרוא את החתימה, אבל סבבה.

Philipil

New member
אהההה

אז זה מה שהיה כתוב שם. מצטער אני לא קורא פאקצית

shvils

New member
הייתי נותן לך להשתמש בה בכיף...

אבל אתה מז"י ואני ח"י. אתה הרי יודע שאנחנו לא מסתדרים. אז... שכח מזה.

MS6

New member
בזמן שאתה קטן../images/Emo46.gif

בלעדיי לא היית מגלה את החתימה הזאת בכלל

למעלה