טיל של מגדל

danezeq

Member
טיל של מגדל

מגדל הטיל (אני יודע שזה לא שמו
)

kyle

New member
אוווווה! איזה יופי!....../images/Emo104.gif../images/Emo47.gif

איזה מזל שהוא לא נראה כמו "בורג´ אל עראב" המכוער!!!

oren*

New member
בורג´ אל עראב מכוער?

בוא נגיד שהיו מלקקים פה את הרגליים של כל אדריכל כדי שיתכנן מבנה כזה במרכז תל אביב במקום מלבניות הבטון שמקימים שם. מגדל RAK למשל - קופסאת נעליים עם מעלית.

danezeq

Member
אני מעדיף את מגדל RAK גם

שהוא הרבה יותר ישן והרבה יותר נמוך הוא פשוט מאוד - הרבה הרבה יותר יפה מבורג´ אל אראב עם כל הכבוד (ובאמת יש לו כבוש, בלי צחוק) בורג אל אראב יפה לא בתור מגדל - זה יכול להיתו פסל - אני לא אוהב שמגדל הוא יותר מידיי עגול ושמן וכן אם היו רוצים לבנות כזה בת"א גם אני הייתי מלקק לאדריכל את הרגליים בגלל שזה יכול להיות אחלה לנדמארק -רק שלא יהיה ליד האיילון - שיהיה רחוק מהמרכז - אפילו אי שם במדבר ליד ב"ש

fireman

New member
אתם לא תרדו מבאר שבע

עד שתבואו לסיור מודרך בעיר.... או עד שאני אראה לכם מה זה לעצבן באר שבעי

DrunkGoat

New member
עוד לא עלינו...

כשאנחנו נתחיל לרדת על ב"ש כמו שאתה יורד על ת"א, הפורום יהיה הרבה יותר מבדר...

fireman

New member
תל אביב כמו שאתה צריך לראות

קודם כל...אני לא יורד על תל אביב...אני יורד על חבר פורום מאוד מסויים שמשתמש בתל אביב בשביל להשפיל את עצמו.... תגיד לי...כשאתה משווה את תל אביב לניו יורק מה אתה מצפה שאנשים יכתבו...שתל אביב ממש מגרדת את ניו יורק מלמטה?....אם כן אז אתה משלה את עצמך.... ולגבי הירידות לגבי תל אביב....אני לא צריך לרדת על העיר...כל מה שאני מעלה כאן הן עובדות ורבים מחברי הפורום יתמכו... תל אביב היא עיר סתומה עם תשתית תחבורתית כושלת...זאת עובדה תל אביב היא עיר שנבנית בלי שום סדר והגיון בריא בעיר תל אביב רק בונים....כנראה שלא חושבים על השלכות של בניית גורד שחקים אלא מעניין אותם יותר לאיזה גובה הוא יהיה...אם היו משתמשים בקצת שכל תל אביב לא הייתה נראית כמו שהיא נראית היום - פקק אחד ענק. כל החשיבה האורבנית לגבי בניית ופיתוח העיר היא לא נכונה בכלל...בעוד 10 שנים כל מה שאני כותב עכשיו יהיה מוחשי בשטח ותושבי תל אביב יהיו אלה שיאכלו את זה. אם אתה תושב תל אביב אני מבטיח לך שכאשר תצטרך לקום בכל בוקר להכנס לרכב שלך ולנסוע לעבודה שלך שנמצאת ברמת גן אולי....שהיא 4 ק"מ מהבית שלך ותצטרך לשבת ברכב 45 דקות בשביל להגיע לעבודה אני מבטיח לך שאתה תרצה לברוח מהעיר הזאת. כאן התעסקתי רק בתחבורה שהיא ה-מינוס הכי ענק של העיר תל אביב....לא יעזור שיבנו שם עוד 10 מחלפים וישקיעו שם עוד 10 מיליארד שקל על גשרים ובקרת תנועה....הרי כל זה זהה באפקט שלו לנתינת אקמול לחולה סרטן סופני. אם למשל נעמוד על טיבה של בקרת התנועה של נתיבי איילון....זה ביזיון....מה צריך שלט שיגיד לי שהכביש פקוק ברגע שאני יכול לראות את זה מול העינים שלי.....מתי נכנסה הבקרת תנועה בתל אביב? לפני כ10 שנים כאשר האיילון היה נראה כמו פקק אחד ענק.....אם היו חושבים על בקרת התנועה לפני 30 שנה והיו עושים לעיר תב"ע כמו שצריך ולא שליפות מהמותן של אישורי בנייה ל60 ו70 קומות העיר תל אביב הייתה נראית הרבה יותר טוב. בתחום הפורום אין בכלל מה להשוות בין באר שבע לתל אביב למרות ששתי הערים הן ערים במדינת ישראל שנחשבות ערים גדולות....רובכם אני בספק אם ביקרו בבאר שבע ב10 שנים האחרונות אבל כמי שגר בעיר הזאת היא מתעצמת וגדלה בלי סוף רק שבבאר שבע כבר חושבים 20 שנה קדימה.....היום שדרות טוביהו אחד מצירי התחבורה העיקריים של באר שבע הוא כביש של 4 נתיבים והוא מתמודד יפה מאוד עם עומסי התנועה וכבר היום עומדת להסתיים הפיכתו לכביש של 8 נתיבים....(חושבים קדימה) היום, כאשר לבאר שבע אין שום בעיות תחבורה החלה הקמת מרכז שליטה לבקרת התנועה של העיר...... לעיר באר שבע יש תב"ע (תוכנית בניין ערים) עד לשנת 2025 בייעודי קרקע כך שאין מצב שבבאר שבע תקום בלי שום קשר ארובה בגובה של 50 קומות ואני מבטיח לכם שכאשר בבאר שבע יבנה בניין בגובה כזה ובצורה כזו אני אקרא לו ארובה גם כן....לא מעניין אותי איפה הוא נמצא....שיהיה בירוחם מצידי...זה ארובה. תל אביב כיום היא עיר שאוכלוסייתה מונה 375 אלף תושבים....והמקסימום שאליו תגיע תל אביב הוא עפ"י השערות הוא 410 אלף תושבים מקסימום.... לתל אביב אין יותר לאן לגדול מבחינת שטחה.....היא מוקפת בשלל ערי גוש דן שמותירים לעיר את הברירה היחידה שהיא בנייה לגובה שתביא עליה את אותו כשלון תחבורתי....ואל תעלו בכלל את עניין הרכבת התחתית כי זה לא יפתור שום דבר....מי שלא בראש שלו לנסוע באוטובוס היום לא יסע ברכבת בעוד 10 שנים. כמו שכתבתי לבאר שבע יש תב"ע עד לשנת 2025 כאשר כל פרט ופרט מצויין בה בדייקנות וכולל אומדן אוכלוסיה בחלוף כל כמה שנים....אני לא אציין מספרים כי כיום אתם תצחקו עליי....אבל תזכרו שבפורום גורדי שחקים היה פעם איזה אחד שקוראים לו פיירמן שאמר שבאר שבע תהיה עיר יותר גדולה מתל אביב....לא בעוד הרבה זמן יום טוב

Secular

New member
חרטטן,לא הגיע הזמן שתפסיק לחרטט?!

מה אתה מבלבל לכולם את המוח שבאר-שבע תהיה גדולה מת"א,הרי מי רוצה לגור בבאר שבע חוץ ממך ועוד כמה ערסים ונרקומנים?!,אף אחד! ה"שטויות" שאתה אומר יוכלו להתקיים אם יתנו לכל אחד מיליון דולר כדי שיעבור לעיר המחורבנת הזאת,וגם אז אני לא בטוח! בקיצור,אתה יכול להמשיך להתלהב ולהתלהם,אבל ב"ש לא תעקוף את ת"א משום בחינה שהיא,ובשום שנה!!

oren*

New member
ערסים ונרקומנים? בואנה אתה באמת

דפוק. יהודית רביץ, צביקה הדר, לימור בנאי ועוד רבים וטובים הגיעו מבאר שבע, מי אתה שתדבר ככה? יש שם אוניברסיטה ברמה גבוהה, יש שם אנשים נהדרים, לא כולם ערסים ונרקומנים כמו שאתה מציג את זה. הערס היחיד שפגשתי לאחרונה זה אתה, עם סגנון דיבור של פח זבל, יכולת התבטאות של ילדה בגן, וחוסר בושה לפגוע ולהעליב כל מי שאתה רק רוצה בלי לחשוב פעמיים. לך פעם למוזיאון חיל האוויר שם ותראה מה זה עיר מחורבנת, למה איפה אתה גר? ברחובות? מרכז העולם?

Secular

New member
באמת כדאי שתרגיע את עצמך...../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

כי אתה נראה כל כך מטומטם כלפי הסביבה עם השטויות האלה,עדיף שתתרכז בעיצובים הגרפים שלך במקום להטיף לי מוסר,כי באמת הגזמת ואני הבלגתי על התוקפנות שלך. הגיע הזמן שתתחיל למצוא לעצמך חיים,ותפסיק לבלבל לי את המוח עם הטפות מוסר של מורה בכיתה א´,ואת ההתייפיפות נפש ואהבת הערבים באמת תשמור לעצמך. לגבי תוכן ההודעה,אני הבעתי את דעתי וזאת זכותי ואתה לא תקבע לי מה לכתוב ותשים צנזורה על כל מה שיש לי להגיד.

kyle

New member
היי! היי! היי!

תגיד לי, מה קרה לך? אולי הגזמת? "באר - שבעים נרקומנים"? שתדע לך שגם אני במקור באר - שבעי, וגם הורי, וסבא וסבתא שלי עדיין גרים שם, ולאחותי יש חבר באר - שבעי! וחכה חכה אני אתחיל לדבר על עומר..... אתה יכול להגיד פלשתינים נרקומנים, תושבי שכונת מאקארוני בעזה, אבל לא באר - שבעים!!!!!!!!

לבאר שבעים אני לא מיתקרב .......

אני לא רוצה להיתקרב למקומות כמו באר שבע שרוצחים שמה אנשים או מקומות כמו דרום תל אביב שיש שמה אנסים ו-גנבים וכל מיני נרקומנים או כל מיני שכונות ב-נתניה שיש שמה ערסים לא מיתקרב למקומות כאלה ו-אני גם לא ממליץ לאף אחד כי אין מה לחפש שמה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

fireman

New member
הנה עוד אחד ששם סטיקרים על

אנשים.... תגיד לי אתה לא רואה לאן נגררים העניינים האלה? אני נראה לך נרקומן? אני נראה לך ערס? אני נראה לך אחד שרוצח אנשים? אתה בא לכאן לפורום בדיוק לפני 3 ימים ועוד עם השם ניסים סרוסי ואתה עוד כותב לי כאן על ערסים?! שכחתי שהשם סרוסי זה שם של אשכנזי.... צאו מהבועה הזאת שבאר שבע ונתניה ובת ים ודימונה זה ערים של רוצחים ושל נרקומנים ושל רוצחים.... אני גר בבאר שבע.... אני גר באחלה אזור בבאר שבע ואני עוד מעט עובר לוילה בשכונת יוקרה...(כן יש שכונות יוקרה גם בבאר שבע) ולא רק אוהלים... אז תעשה לי טובה אל תמשיך את דרכו של הליצן הזה סקיולר, כי גם ככה לא מתים פה על ההתנהגות שלו.

TheIllustrator

New member
../images/Emo70.gifחברים יקרים - נא לקרוא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

תראו... הדיונים הלא רלוונטים כאן, מתארכים ותוספים אט-אט מקום יותר-יותר רציני בפורום שלנו! אם בקצה ממשיך כך, אני אשמח לשנות את שם הפורום מ"גורדי שחקים" ל"מריבת ערים", אבל מה זה לא-בא-לי-כאילו!
אז חברים יקרים, באמת, פעם אחרונה שזה כך! פעם הבאה שיש פה הודעות כ"כ לא רלוונטיות(על רוצחים, אנסים, חתולים, מימיות או תימנים), אני מוחק אותם וזהו!!! ממש יצא לי מהגררות שלא בתלם! זה פוגם בפורום, וגורם לי, מחינה אישית, סלידה מכתיבה בו!!! אז בשלב זה של חיינו, בואו נחליט אם אנחנו רוצים להיות ילדים בני 10 או להתנהג בצורה מבוגרת, מאופקת ואחראית! אוקיי???????? אז שכל אחד ישמור על פיו וידבר רק דברים רלוונטים!!! (וזה לא אומר שיש לי בעיה עם בדיחה קטנה, פה ושם, אבל לא להפוך את זה לדרך!!!!!!!!!!!!!!!!)

לא היתכוונתי לדבר על סטיגמות ..

או חס וחלילה להעליב מישהו חוץ מזה אין קשר אם זה אשכנזי או ספרדי היתכוונתי להגיד שאם יש מקומות שיש שמה פשיעה אז צריך לשפר אותם אחרת הם ימשיכו להיות מקומות של עבריינים אני מכיר מקומות כאלה ו-אני לא ממליץ ללכת אליהם זה הכל

DrunkGoat

New member
שיעור קצר בכתיבה עברית...

כבר הרבה הודעות שאני קורא, ושמתי לב לטעות מאוד מעצבנת בכתיבה שלך. "ו-אני", "ב-נתניה", "מ-הכפר". מה זה המקף הזה? ממתי יש שם מקף? ואני, בנתניה, מהכפר. מקף שמים כאשר מופיע מספר, למשל "מ-1 עד 10", "לחלק ב-3", "לחסר מ-30".

תודה שאתה מתקן את העברית שלי..

אבל אני אוהב לכתוב עם מקף בגלל שאני אוהב להדגיש את המילים שאנשים שקוראים יותר את המילים יותר ידעו יותר טוב למה היתכוונתי בטקסט שלי בסדר ??????... מיצטער אם הרגזתי אותך

למעלה