טייק-טו

elinab

New member
טייק-טו

מישהו מכיר את הסכנות הזאת, חתם איתם חוזה? בבקשה, ספרו לי מה אתם יודעים עליה לפני שאני אחתום איתם חוזה!

elinab

New member
תודה, אבל...

למה את מתכוונת? היא חתמה איתם על חוזה ועשתה בוק, והם לא נותנים לה עבודות? והחברה שלך מוכשרת, פוטוגנית?

שי קון

New member
אז ככה

אם אתה לא שחקן ובא לך לראות את אחרי הקלעים זה התעשיה בארץ, זה המקום טייק טו היא כמעט הסוכנות היחידה שבאמת עובדת, שאף אחד לא יספק לך סיפורים. אם יש לך שאיפות להיות שחקן גדול, זה לא המקום. אם תרצה שפה ושם יראו אותך בטלויזיה זה נחמד. לגבי תמונות, או שתביא תמונות טובות מהבית, או שיצלמו אותך תמורות משהו כמו (אני עשיתי מזמן) 300 ש"ח, וגם תקבל העתק לעצמך. יש תשלום ראשוני של רישום, אבל וזה אבל מאוד חשוב, לוקחים לך את הכסף מתוך העבודה הראשונה שתעשה, ככה שאם לא תעבוד לא תשלם. מה שכן אם הם יבטיחו לך שתעשה עוד משהו חוץ מניצבות, תדע שזה בין נדיר ללא נכון. אני הייתי בפרסומת לצי'קס, אסקימו לימון, טלנובלות, ועוד כל מיני... תהנה לך בלב שלם שי

elinab

New member
תודה!!! (דרך אגב, אני בחורה../images/Emo68.gif)

אני פשוט עוד לא התחלתי ללמוד משחק, והרי אני לא יכולה להירשם לסכנות לשחקנים, אם עוד לא למדתי משחק, נכון? אז בבקשה, תמליץ לי מה לעשות, והאם עשיתי דבר נכון שנרשמתי לטייק2... פשוט חשבתי, שכל עוד אני לא התחלתי ללמוד משחק, אוכל בדרך אחרת להתקרב לקראת המטרה.

למעלה