טייפון 50

• פותח הנושא Ryan
  • פורסם בתאריך

Ryan

New member
טייפון 50

הלו? מישהו שם למעלה? כל כך קשה לעדכן קצת את הצורה שלו? ולו במעט? אז הוא פופולרי, אז מה? DL כבר לא מוצאים בסוכנויות הרכב למרות שהוא סחיר מאוד. תתעדכנו! די! זה קטנוע השטח המיושן ביותר לדעתי מבחינה ויזואלית... אפילו סאניאנג כבר עקפו אתכם בלי לאותת (לדעתי הג´אנגל נראה יפה בהרבה). ודי בגורם זה בלבד כדי לומר דרשני. Ryan, שהאפריליה הישישה שלו נראית עשרות מונים יותר טוב מהטייפון הפלצני ביותר.

Cody

New member
הג´אנגל יותר יפה מהטייפון?

תסתכל עוד פעם ועוד פעם אם צריך כן, חופשי יש מקום לשפר את המראה. אבל ג´אנגל? ג´אנגל?

Cody

New member
האפריליה ברור

אין ויכוח,אבל לא הג´אנגל, הוא נראה כמו צעצוע מאוס

Ryan

New member
מילא צעצוע מאוס

אבל הטייפון הוא אפילו לא קלאסי... הוא סתם חסר צורה. כאילו מהנדסי פיאג´ו זרקו ערימת חומרי גלם לתנור, דפקו עם פטיש פה ושם ליישר פינות ואמרו במבטא איטלקי "וואללה!" ולאחר מכן גם שיבצו את הפנס המקסים. Ryan, שמאוד מעריך את הטייפון ככלל, סולד ממחירו ומסתייג מצורתו.

Ryan

New member
ויוה לה קרמבוניתה! ואגב, קודי,

לא דיברתי על טייפון 125. מיושן ככל שזה יהיה, הוא, כמו שאמרת, מספק ביצועים שדווקא עושים לי את זה יחד עם הצורה שלו... מאז ומתמיד אהבתי דברים שנראים בסיסיים אך טומנים בחובם כוחניות אדירה. את ההיפך אני מתעב. ע"ע הונדה איקס שמונה אר. Ryan, שלא מנסה לפגוע לא בבעלי טייפון 50 וקל וחומר שלא בבעלי טייפון 125- אלא בסך הכל מבקש להעיר מישהו שם למעלה. ומי יודע? אם נראה איזה משהו בעיצוב טרקרי בשנת 2003 דיינו (מממ. עם שיפור קל ביכולת הצידוד).

Cody

New member
יאללה מכות,יאללה

ריאן, האמת שאתה צודק, העיצוב היה יפה לפני 6-7 שנים,אבל עכשיו (ואולי כבר מזמן) צריך לחדש קצת, במיוחד שיש קטנועים פשוט יפיפיים, אבל,בבקשה,רק לא ג´אנגל.

JonnyBoy

New member
תן לי טיפון לשלחויות,

אני כבר יכלה בו את זעמכם

Ryan

New member
סורי

לדעתי טייפון קטנוע השטח המכוער ביותר בימינו. כן, גם יותר מג´אנגל. אבל עזוב, זה רק אני, ויכול להיות שהטעם שלי מעוות. דיינו בקונצנזוס שהטייפון דורש לטיפת עידכון (או אפילו כאפת עידכון) רצינית.

למעלה