טייסים לנופש...

"התפוז המכני"

סליחה ,כבר שלחתי את הטייסים לנופש פעם אחת... אז לא נורא שייצאו עוד פעם . לנופש... התכוונתי לשלוח את היצירה הבאה... הכדור שמסתובב על צירו... בפוטושופ. ברכות.

-ההרעיון והביצוע נחמדים

חבל שאין יותר יחס לרקע ולסביבה וכל היחס ניתן רק לאוביקט. מכיוון שהאובייקט מעובד יפה מאוד ונכון מאוד- והרעיון יפה מאוד הייתי מציעה לך לעבור על הרקע שישתלב עם האובייקט ויתן תחושה "מציאותית" או מושכת או מענינת או משהו ולא בחירת צבע סתמית

eranoz

New member
בקשר למונטאג ורקע

בניגוד לראשוני היוצרים במונטאג כמו חנה הוך במקרה הזה. שהעבודה שלה היא קומפוזציה של אוביקטים דו ממדיים. את בעבודות שלך בונה חלל מסוים את יוצרת סביבה. ובגלל זה חוסר ההתיחסות שלך לרקע, לסביבה עצמה מאוד צורם לעין. מה שכאמור לא קורה בעבודה של חנה הוך. ציור שמתאר סביבה הוא מעין חלון למציאות אחרת. ובחוסר ההתיחסות שלך לרקע את שוברת את ההשליה הזו. אין פה חוקים. אבל זה מפריע בכלזאת. זה מפריע למתבונן להכנס פנימה. לחוות את העבודה בצורה טוטלית יותר. אמרתי לך את זה גם בפעם הקודמת שהעלת לפה עבודה, ועובדה שאני לא היחיד שמרגיש את זה.

עוד תגובה לתגובה

לערן עוז.תשובתי כתובה בכתיבתך "הכל בעיני המתבונן" מיום 13.4.02 קלעת בול. ראה גם תגובתי לעיל, ליעל וכו´ וכל המוסיף גורע... וכעת לעבודה... ברכות

תגובה לתגובה

ליעל שאין לה שם לבחור כל כך ארוך... תודה לתגובה. את צודקת. הרעיון וביצוע האובייקט הם הדומיננטים ביצירותי וכל השאר ... קצת פחות. לאחרונה חל שינוי קטן כאשר התחלתי ליצור גם בעזרת תוכנת פיינטר.(אבל מבלי לפגוע בעיקר) ברכות

הצעת יעול קטנה

אולי שווה לך ליצור קצת טקסטורות שישמשו כרקע לעודותיך, אפילו לא משהו מרוכב מדי אבל להחליף את הצבע האחיד במשהו עם יותר עומק, אפילו מעט הצללה או שיוך, כמו למשל בעבודה המיוחדת של הכדור שסב על צירו אפשרת היה לתת רקע של החלל החיצון, מה שהיה נותן הגיון מיידי לעבודה. סתם רעיון אפרת

שינוי בכדור הארץ...

לאלה שהגיבו ליצירתי "כדור הארץ מסתובב על צירו" ואשר הציעו לי לשנות רקע. עשיתי זאת (עם פיינטר) אבל לא "נגעתי באושר" כי זה סוחב את המבט לכיוונים לא רצויים , לדעתי. במקרה זה המסר של התמונה חשוב יותר מהרקע. נכון אן לא נכון??? מי כאן החוליה החלשה? ר"ב שתי דוגמאות. ברכות

דוקא השני לא רע!

את יכולה לצרף אותו לפרויקט ההסברה שלנו! זה קלאסי בשביל זה!

השני מתאים מאוד

גם כשהדבר החשוב הוא המסר ולא הרקע חייבת להיות התייחסות לרקע- כזו שלא תפגע באובייקט המרכזי כי אחרת זה מוריד מערכו של האוביקט המרכזי...

למעלה