טיילר יא אומו!

go golan go

New member
טיילר יא אומו!

תקשיב לי טוב- לא איכפת לי מהמסיבת סיום שלך! אני צריכה לדבר איתך! אי אפשר ככה! צריך לקבוע ישיבה, ואני לא אחכה עד החופש הגדול בשביל זה~! אז אתה והמסיבת סיום שלך יכולים ללכת להזדיין מצידי! רק תהיה כבר בבית!!!!

kedeman

New member
מנצל"ש

אני מסתכל לי בעיתון הארץ ואז אני רואה משהו שכתוב על הארוויזיון ופשוט לא הצלחתי להבין משם אם דוד דאור עלה או לא (היה כתוב משהו כמו "לא להאמין:דוד דאור בארוויזיון") אז דיפדפתי והבנתי שהוא לא עבר ופתאום אני קולט בדף ליד חולצות כחולות ואז אני מסתכל ורואה שזה של בני המושבים ואז אני מסתכל ואני רואה את טוקר!!! (מאור לא נעם) וכתוב שם שחולקו לא יודע כמה מצרכים חקלאיים מההתישבות העובדת לתושבי ירושלים ומתחת לתמונה כתוב "אורי לופליאנסקי ומתנדבים" אחרי שזיינתי לכם את השכל... אני צריך לרק לזכור לסרוק את זה אחר כך

go golan go

New member
'הארץ'... עיתון מיוחד משו...

ההורים שלי קוראים אותו, ואף פעם לא הבנתי איך אפשר- הוא ענק מידי! קיצר- היום לא הגיע- כי הם אומואים ושולחים מתי שבא להם. קקה עליהם!

מאוו Boaz

New member
תקראי לו רומן ונראה איך הוא יגיב!!

והוא המושב שלי שלי! ואני מכיר אותו שנים שנים!! וזהו זהו!!!

la reputa madre

New member
המועצה הכי מחורבנת...ובכל זאת..

היא המועצה שלנו!!! פסיכית למה את ערה? חשבתי שרק אני כותבת הודעות בפורום נידח ב 2 ומשהו בלילה...

אז תדעי שאת לא.. ../images/Emo6.gif

ואם כבר אז.. מי את אפשר אפשר לשאול..? כאילו איך קוראים לך מאיפה בגליל תחתון בת כמה וכל זה..

חחחחחחח כמה זמן לא קרו לו ככה!

שני גרעינרים ממרום הגליל! זה הרבה יותר מגרעינר אחד של גליל תחתון!!!!! וחוצמזה שרואים גם את עידו גרדי גרעינר במטה יהודה שם... הם הלכו לשם במסגרת של ההכנה לקורס מד"חים....

אחותי זאת

חן ויינר.. כפי שאתה רואה הכינוי שלי..=) מאיזה מושב אתה? היא גרעינרית בריחניה ושפר (שפר עם טוקר אם אני לא טועה) באיזה כיתה אתה?

s e m e

New member
אני משזור

אני צריך להיות ביב אבל העיפו אותי המניאקים. עם אני לא טועה אחותך עם טלטלים ומשקפים?

תלתלים?../images/Emo12.gif

לא ממש.. משקפיים כן.. שיער שחור כזה.. דיי נמוכה כזאת..
זאת מי שהתכוונת אליה?

למעלה