טיילור הנשיאה

lyla12

New member
טיילור הנשיאה

טיי 1 ופולנד יוצאים להגנתה או להגנת ג'ק, היא לא סתם באה לסי טי יו כדי לדבר עם ג'ק, הרי יכלה לעשות בשיחת טלפון או ווידיאו. היא יודעת עם מי יש לה עסק,שג'ק לא יעבור לסדר היום לאחר מותה של רנה, אך קודם לכל זה השלום. לאחר החתימה על ההסכם עם דליה והרוסים היא היתה משחררת את הרסן. אגב, איך לוגן ידע על מותה של רנה לפני טיילור? ומי זה לעאזאזל היועץ הזה שלו? כשהם יצאו מהרכב הם שניהם נראו כ"כ זחוחים. מסכן ג'ק, כל הפרק פניו העידו על הכאב הרב על מותה של רנה.

דנה1982

New member
אני כבר לא זוכרת בדיוק (ספוילר פרק 18)

איך לוגן ידע על רנה, אבל אם אני לא טועה, העוזר שלו סיפר לו על זה כשהם הגיעו לנשיאה. זה אמנם קצת מפתיעה שאף אחד (נגיד קלואי) לא עדכן את טיילור, אבל זה לא צריך להפתיע - קלואי הייתה עסוקה בג'ק ואני מניחה שגם לה המוות הזה כואב. אגב, אולי מה שאת אומרת זה מה שאליסון מתכננת? להמשיך כרגיל ו"לעכב" את ג'ק (כי ברור לה שהוא לא ייסע הביתה בשקט) כדי שעד שהוא יחשוף הכל, ההסכם לפחות יהיה חתום כבר. ובכל מקרה, אם הרוסים יחתמו בכל מקרה, אז מה זה כבר משנה? רצחו את חסן, בנו פצצה, איימו לנקות את מנהטן, הרגו את רנה - אבל בסוף הם יחתמו כי צ'רלס לוגן איים עליהם. יצאו מפגרים אבל העיקר שחותמים אז באמת מה הטעם בלספר את האמת לעולם??

חוץ מיזה שהם באים רק עוד 5 שע` בסוף

העונה והסדרה אז כנראה זה יהיה הסוף שכל העולם חתם על הסכם שלום ושלום על ישראל......

טיי 1

New member
../images/Emo58.gif מבחינת ידיעה מהירה של דברים,

הם מדלגים על הקטע הזה... תראי , בפרק הקודם 5 דקות לפני הסוף רנה נרצחת.. ותוך כמה דקות כשקלואי מתקשרת אליו - היא אומרת לו "שמעתי על רנה". הגיונית - היא דיברה עם הצוות הרפואי והם סיפרו לה.. אבל כל העברת המידע נורא מהירה בעונה הזאת. וזה בסדר - לא מבזבזים זמן. בכלל התפלאתי שהראו את הקטע שסיפרו לנשיאה (בפנינו) שרנה נרצחה ... כאילו, זה מהקטעים שהיה צריך להראות לנו בדיעבר שהיא אומרת לג'ק בטלפון "שמעתי שרנה נהרגה". כמובן שלאור ההשפעה של העניין אח"כ , די ברור למה ממש הראו לנו ברגע אמת שהנשיאה שומעת על מה שקרה לרנה, והחשיבות של ההחלטה שזה הוביל אותה אליה.

לוגאן והנשיאה טיילור

לוגאן אמר לה ציטוט של יוליוס קיסר למישהו יש עדין את הפרק על המחשב ויכול לכתוב אותו פה?

טיי 1

New member
(../images/Emo58.gif 6x18 הציטוט : -

There is a tide in the affairs of man which taken at the flood leads on to fortune וכך המשפט תורגם באתרי הכתוביות הישראלים : "קיימת נקודת גאות בענייני האדם, שאם תנוצל בעת שיטפון תוביל להצלחה מרובה" וקח לינק בעברית עם תרגום מקיף יותר למשפט :

למעלה