טיילור הטפשה

טיילור הטפשה

היי חברה מה יקרה עכשיו שטיילור סיפרה לתורן ? הוא יגיד לה כל הכבוד ויתחתן איתה ?

למה טיפשה?

אני דווקא ממש שמחתי שסוף כל סוף היא התוודתה בפניו. [אני רק מקווה שלא יתברר שזה חלום או משהו כזה. לברדלי יש נטיה לעשות את זה...
]

Indiman1

New member
סוף סוף הסוד מתגלה

חשבתי שזה כבר לא יקרה לעולם... תהיתי לעצמי כמה זמן היא תוכל לשמור על זה בבטן, ולא נראה לי שזה חלום. זה היה יותר מדי זמן וזה גם לא נראה כמו חלום. לעומת זאת, הפארסה עם דומיניק ג'וניור נראתה ללא ספק כמו חלום מגוחך של בראדלי. מה זה הקטע הטיפשי הזה שהיה כביכול עם ה"חטיפה" המדומה ?! ותסבירו לי למה אריק היה צריך מטוס כדי לקנות לילד גלידה ? לא ידעתי שככה משתנעים ממקום למקום ב LA ...
וכן, ממתי משאירים תינוק לבד מחוץ לבית ? כדי שישמע את המזרקה. נו באמת...
זה היה כל כך צפוי שזה יהיה משהו טיפשי.

M a g n u s

New member
../images/Emo6.gifאני זוכר את הפרק הזה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

גם אני לא ממש הבנתי את הקטע המוזר הזה.... מה הקטע ליצור חטיפה מדומה שמסתיימת תוך פחות מפרק אחד... אני לא מבין מה עבר לבראדלי בראש כשהוא כתב את הפרק הזה...

S c a r l e t t

New member
זאת בדיוק הבעיה

שרוב הזמן כשבראדלי יושב וכותב פרק לא עובר לו שום דבר בראש וזאת התוצאה... למי אכפת שסבא שלו לקח אותו והלך לקנות גלידה, למה לבזבז זמן על שטות כזאת? ואם כבר מדברים אז כ"כ קשה היה לאריק להיכנס לגסט האוס שבמילא היה פתוח ולהגיד שהוא לוקח את הילד במקום להשאיר איזה פתק??

ניני10

New member
היה צריך

איזשהוא אירוע מכונן כדי להצית מחדש את אהבתו של האב הגאה לאם בנו ותחשבו על זה...

Indiman1

New member
מה ? זה באמת היה חלום ? ../images/Emo4.gif

וחשבתי כבר שמשהו יתקדם עם העלילה הזו... עוד כמה זמן טיילור תאכיל את עצמה בייסורים ? והקטור יציק לה על זה ? מתחיל כבר להימאס. ובריג'ט נהיתה ד"ר
. את מי היא שיחדה בדיוק כדי לקבל את התואר כל כך מהר ? אז מה, עכשיו כשעוד אשת פורסטר תפצע מדריסה או ירייה, היא זו שתנסה להציל אותה ?

Mikel20

New member
אבל זה היה ממש ברור ../images/Emo6.gif

ציפית שזה ייגמר כ"כ מהר??? אל תדאג, זה אוטוטו מתפתח...למרות שבקצב שמשדרים את הפרקים בערוץ 2 אולי זה ייקח עוד קצת זמן.

אוף. טיילור עם סאגת הרחמים העצמיים.

וזה נשמע כמו: "אויויוי, דרסתי את דרלה, אני לא אוכלת טוב, אני לא ישנה טוב, אני חייבת להתוודות כדי שישלחו אותי לכלא..."
די, נמאס. שתתוודה כבר, נגמור עם השטויות שלה ונחזור לדברים שמעניינים באמת- ברוק

למעלה