טיילור בכלא

Indiman1

New member
טיילור בכלא ../images/Emo7.gif

ואף אחד לא כותב כלום ? אבל מה, הולכים להביא לה את סטורם לוגן כדי שיגן עליה. ייפי. אני רואה שהולכים ומחזירים את משפחת לוגן בחזרה לסדרה. עכשיו נשאר רק להביא את בת' ויהיה מושלם. אה וגם קייטי הקטנה (קוראים לה קייטי, נכון ?) לפי מה שזה נראה הולכים להיות לנו פרקי משפט או משהו בסגנון. וואי מזמן לא היו דברים כאלו בסדרה.. נשמע מעניין

עשו בה לינץ'

בהכל התקשורת אשמה. היא בכלל לא דרסה את דרלה. אם היא רק הייתה אומרת שהיא פגעה בה ללא כוונה הכל היה אחרת. אולי זה בגלל שניתוחי הסיליקון שלה לא עולים בקנה אחד עם מה שהאנושות מאמינה. צריכים לזכור שמאחורי הסיפור הטראגי הזה עומדים ילדים. אני לא רוצה לחשוב מה עובר על סטפי בלונדון עכשיו. הכל התקשורת. הכל.

א ר י ק ל

New member
../images/Emo27.gifלפחות היא הצטייידה מראש

במאגרי נוזלים..שלא יחסר לה בכלא. שתיקח קש ותתקע בשפתיים, או באחד מהתאומים. יאמי יאמי יאמי איי גט לאוו אין מי טומי.

S c a r l e t t

New member
איזה רעים אתם!

האישה המסכנה הולכת לסבול בכלא, ורק דברים רעים יש לכם להגיד?! רק עכשיו השלמתי את כל הפרקים ואני לא מאמינה שתורן פשוט ישב שם ושתק, הייתי בטוחה שאחרי שטיפת המוח של רידג' הוא יגיד משהו. בכל מקרה, אם סטורם הגיע ז"א שחייב להיות משפט ושום דבר עוד לא נגמר, אולי יש לטיילור עוד סיכוי....?

בשיא הכנות, איזה סיכוי? ../images/Emo3.gif

הבחורה הרגה מישהי. כשהיא תחת אלכוהול. למה שהיא תצא מזה? לא באמת, למה? כי היא דאגה לבת שלה? תעשו לי טובה.

Mikel20

New member
אולי כי זו הייתה תאונה

וכי לא משנה מי היה מאחורי ההגה, פיקח ככל שיהיה, לא יכל למנוע את זה. דארלה נפלה לכביש, וזאת עובדה. טיילור לא דרסה אותה להנאתה

S c a r l e t t

New member
דרלה עפה(!) לתוך הכביש

חבל שלא תורן היה זה שפגע בה! היא לא שתתה כ"כ הרגה ובאמת שלא היה לה מה לעשות חוץ מלבלום ברגע שהיא ראתה את דרלה, וזה בדיוק מה שהיא עשתה!

Mikel20

New member
רגע ומה זה היה עוזר בדיוק??

היא כבר הייתה לה על השימשה...הבלימה רק העיפה אותה לאדמה, וככה היה עושה כל בן אדם עם או בלי השפעת אלכוהול.

S c a r l e t t

New member
מייקל צודק

צפניה, אתה סתם לא מוכן להקשיב, היא בלמה בשנייה שדרלה עפה על השימשה שלה כמו שכל אדם היה עושה פיכח או לא

Mikel20

New member
עזבי אותך

הוא יודע שאנחנו צודקים, הוא פשוט מתכחש לעובדה שהוא ניהיה טיילור-פאן...גם בפרקים של ארה"ב הוא כולו כרוך אחרי טיילור
זה בסדר צפניה, אף אחד לא כועס עליך

אין כאן עניין של שכנוע או לא

אני מאמין שאדם פיכח היה בולם מהר יותר כי מהירות התגובה שלו הייתה יותר מהירה. אתם לא. עד שלא נהיה בעמדה הזו ואני מקווה שלעולם לא נהיה בה, אין טעם להמשיך את הדיון. אם כי אני מאמין שיש סיבה שבגללה נוהגים לומר - אם שותים לא נוהגים

Indiman1

New member
תשקורת עוינת ../images/Emo67.gif

אבל לפחות לטיילור יש תואר ד"ר אמיתי (או שהיא קנתה אותו במרוקו ?
) דרך אגב , השופט שהיה בשימוע מאוד מוכר לי, מישהו יודע מי השחקן ?

למעלה