טיייייייייייייגר-

anshell

New member
טיייייייייייייגר-

אתה חייב להכנס לפורום של משה,אני מקווה שעוד תספיק לקרוא את ההודעות האחרונות שם,בין עודד נורית ונחש מי???כמובן המיץ של הזבל הזה החרא הקטן,המעורר בי בחילה כל פעם שאני רואה את השם שלו מתנוסס שם ...עלק רוס....באמת שהרבה זמן לא נתקלתי ביצור טיפש וערירי כמוהו....אני מקווה שמשה יתפוס קצת שכל ויבעט אותו לקיבינימט,כי לא מגיע לו להיות שם..ממש לא... ואני מקווה שלכאן הוא יכול להכנס ולקרוא מה שכתוב,ואם כן אז- רוס,יא אפס,גלמוד בודד וערירי,אני מקווה שבפעם הבאה שתאיים בהתאבדות גם תבצע,ואני מקווה שאף אחד לא יצליח לקרוא את ההודעות השיקריות שלך,אפס שכמוך. לך תעשה קולות של שטיח,אתה טוב בזה! הייתי חייבת להגיד את זה.... והייתי חייבת להגיד גם לחב´רה שם-אמרנו לכם! אנשל

פלג^ר

New member
כמה עצבים מתוקה חשבתי שאת עומדת..

לעשות אגרסייה על המסכן.המשך ערב טוב מתוקה.מוני

פלג^ר

New member
יאיר אתם מכירים אותו אישית או מה

הסיפור שלו?אתה לא חייב לענות יקירי.מתוך סקרנות.מוני*

יאיר5

New member
לא אישית אבל הוא היה כותב

בוואלה בפורום להתמכרויות שם.והוא חרא של אדם שאוהב להתרברב. וחרחר ריב עם כולם הוא כל הזמן מקלל ומתנהג כמו שאנשים מסוגו יכולים רק אחרי המקלדת כמו שנאמר.בקיצור לא טיפוס שאף אחד היה רוצה להכיר ובטח שלא לדבר איתו אגב זאת לא רק דעתי האישית זאת דיעה של כל מי שהכיר אותו באיזה שהוא פורום.....וחוץ מזה שהוא העליב וקילל חבר יקר שלא מגיע לו בכלל.חולה נפש הבחור הזה. יאיר

anshell

New member
הוא כזה בנאדם דפוק,לא יאמן!

נכנס למקום שאנשים בו מכירים אחד ת´שני,לפחות חלקנו באופן אישי,מלכלך,מזהם את הפורום במילים יפות,כותב הודעות שאף אחד לא מבין,והוא בטח הוציא את זה מהספר "שיחות עם אלוהים",פשוט חלאה קטנה. למה לנו להתלכלך גם? אמנם בהתחלה התלכלכנו,אבל זה היה תגובת נגד,אם לבוש מותר,גם לנו,אבל זה הגיע לרמה שמחקו לנו,ותיקי הפורום הודעות,מין רישעות שכזו,ותרמנו המון לפורום הזה,שלא כמו המיץ זבל הזה.... אני מקווה שבאמת הוא עשה את כל מה שהוא אמר השקרן הפתלוגי הזה,אינשללה שוטרים ידפקו לו בדלת,יקחו אותו למעצר לנצח בכלא שאטה,עם כל המתאבדים השיעים שיחגגו עליו. לא אוהבת שקרנים! אנשל

tiger

New member
בסדר הוא בטיפול.../images/Emo88.gif

קראת איך הוא מספר שהוא מגדל פרגים בגינה של ההורים שלו ואיך שהוא הצליח לחלוב מהם קצת אופיום?מה הוא מפגר הבחור הזה?אם אני הייתי עושה כזה דבר זה היה הסוד הכי גדול שיש לי בחיים.לא משהוא שאני מיתרברב עליו באינטרנט אלה אם כן אני מעוניין שההורים שלי ואני נבלה ביחד כמה לילות אם לא יותר באבו-כביר.חולה נפש.אם הוא באמת עשה את זה ואני סתם שוטר תנועה ואני ניתקל ברשת בהודעה כזו אני ישר נוחת אצל ההורים האלה שלו היום בשלוש בלילה ולא ביגלל שזה מעשה כל כך חמור אלה שזה יהיה מעשה כל כך אידיוטי מיצד כל שוטר מתחיל להיתעלם מתיק+הודאה+תאור המעשה בצורה כל כך תפורה ויפה.המישטרה מוציאה אלפי שקלים כדי ליתפור תיקים כאלה כמו שהוא מגיש להם על מגש של כסף בשתי הודעות בהם הוא מתאר בדיוק מה צריך לעשות כדי להושיב אותו בכלא.חתיכת דביל.אחר כך הוא יחשוב שמישהוא הלשין עליו...חתיכת אידיוט עם פה כזה גדול לא צריך שאף אחד ילשין עליו.ניראה לי שהוא מחפש שיקרה לו משהוא מהסוג הזה.ניראה לי שכל כך משעמם לו בחיים שהוא כבר רוצה שמישהוא יבוא ידפוק לו על הדלת ויעצור אותו והוא חושב שכולם מטומטמים כל יום שעובר וזה לא קורה ואתם יודעים מה?הוא אולי גם צודק.אני לא מבין איך אפשר לפרסם פעם אחרי פעם הודעות בהם הוא מפרט איך להכין ולזקק סמים,איך הוא מגדל וחולב פרגים בחצר של ההורים ואף אחד לא דופק לו בדלת.המישטרה ליפעמים הופכת את האדמה כדי להגיע למיקרים כאלה אבל כשזה מופיע בריש גלי באינטרנט בהודעות מפורטות עם שם ומיכאן גם בלי הרבה בעיות כתובת ומיספר הנעליים...כשזה מופיע ככה,אף אחד לא זז.אני ינסה לגדל עציץ של מריחואנה בסודי סודות והמישטרה תפעיל סוכנים סמויים ורשת הלשנות של שכנים אבל אם אני יפרסם באינטרנט שאני מגדל וחולב פרגים בחצר של ההורים...נדה,כלום לא יקרה,אוהבים לעבוד קשה כאן.מה שבא בקלות לא שווה.או שאני טועה והיום בלילה באמת יעבירו אותו דירה למקום אחר,מה אני יודע בעצם,כלום. t

יאיר5

New member
טייגר או שהוא שקרן כרוני או חולה

נפש טוטלי אין משהו אחר.אנשים מחביאים תבנג שלהם שאף אחד לא ידע והטמבל הזה מפרסם שהוא מגדל פרגים נראה לי שהוא שקרן+מפגר+חי בהזיות. אתה לא יודע שאלה שלא עושים כלום תמיד אומרים עשיתי ועשיתי ואלה שעושים יושבים בשקט מהפחד שלא יתפסו אותם ככה זה בחיים אלא אם כן יש לו איזה מחלת נפש או רשיון מישטרתי לעשות מה שהוא רוצה מה יש גם זבלים כאלה לא??? יאיר

למעלה