טיטולים של סנו

יyל20

New member
טיטולים של סנו

3 יחידות ב74 שקלים ברשת ברכל, זה נכון להיום בלבד

רגע.... 3 חבילות ?

יש עוד פרטים בבקשה? מהי רשת ברכל ? וברוכה הבאה אלינו לפורום

kdr

New member
זה כמו אצל החילונים אבל שונה

אם אצל החילונים צריך לקנות למשל במינימום 100 ש"ח ממוצרי החנות, ברשתות החרדיות צריך להגיד "ברוך השם","ישמור השם", בקיצור כל מה שהערבים אומרים. אלוהים אחד לכל הדתות, למה לריב ? בדרך כלל בסופרים של הדתיים הכל זול יותר (אמור להיות, תלוי בהנהלת מי המקום). פעם נכנסתי בטעות לדוכן פלאפל בכפר חסידים (משם המקום אפשר להבין את האורינטציה), הגעתי רעב והזמנתי מנה. קיבלתי משהו מפוצץ וטעים והמחיר 4 ש"ח, שלט גדול הסביר הכל. הבנאדם קיבל (התגלות ?) מכתב מהרבי שאסור לו להרויח מעבר לקיום או משהו כזה. אגב, חצי מנה עולה 3 ש"ח והיא לא מגיעה בחצי פיתה אלא בפיתה קטנה יותר.

noa555555

New member
אם את באה וקוטלת חבר פורום, אז הואילי

לפחות להיות הוגנת עד הסוף ולהאיר את עינינו לעובדות כפי שאת מכירה אותן? זה המינימום שצריך לעשות, כשבאים ומכנים אדם ומשתתף בפורום בור. לא שמים כזה משפט ועוזבים (ולמען האמת, לא שמים משפט כזה בכלל, הוא לא ממש מנומס, יש דרכים אחרות, את יודעת, להגיד שאת לא מסכימה לדעתו או למציאות כפי שהוא מכיר אותה.) לא היה לי נעים לקרוא את זה. מחכה להארות ממך.

נוגה44

New member
גם לי ולאחרים לא היה נעים לקרוא את הלעג שלו

על צבור שהוא כלל לא מכיר ועל זה היתה תגובתי

noa555555

New member
או שאולי פשוט לא הבנת את ההומור שלו.

כי את עצמך לא מכירה אותו בהתנהלותו הקבועה בפורום. ואין לך מושג עד כמה הוא מכיר או לא. נכון? עכשיו אני עדיין מחכה להארות ממך לכיוון ההפוך. את מכירה מציאות אחרת בחנויות החרדים או הדתיים? אשמח להכיר יחד איתך. כולנו פה כדי לעשות שוק, כדי לקנות יותר בזול.

kdr

New member
ועל זה נאמר בדברי אבותינו

הפוסל, במומו הוא פוסל תכתבי על מילה אחת שאינה נכונה, לא משנה לאיזה ציבור. בעיקר כי לא היה לעג אלא תשבוחת. נסי לקרוא שוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב, הבנת ? את כנראה לא יודעת מאיזה עבר (דתי) אני מגיע, אני רק אספר לך שהייתה שם הרבה בורות חילונית.

למעלה