טיטולים רב פעמיים

מירנטו

New member
טיטולים רב פעמיים

השאלה היא במיוחד לברי - האם מישהי התנסתה? האם כדאי? ואיפה הכי זול לרכוש?אודה לתגובה.שבת שלום אביטל

ליאורה39

New member
מכירה את הנושא מקרוב מודעות משפחתית יש המון

יתרונות כמו מודעות הילד לצרכיו , פחות כימקלים (דיאוקסין שקיים בטיטולים הרגילים) , אין תפרחת חיתולים כל הכולרות למינהן . חסרון יקר למרות שניתן להשיג יד שניה או אולי תרומה חדש בסביבות 50 + ש"ח לאחד יד שניה תלוי , חסרון/יתרון תלוי איך מסתכלים אי אפשר לזרוק את החיתול לפח ז"א אם עושים קקי צריך לזרוק את הקקי לשירותים , במידה ויש פיפי צריך להחליף די במידית אחרת עובר לבגדים אז צריך להיות יותר דרוך , מנסיון של אחיות שלי מגיע שלב שהילד מודיע על עשיית צרכיו לפני או אחרי . מקווה שעזרתי .

berry23

New member
אז זהו מירנטו שאני לא התנסיתי עדיין אבל

יש לי מישהו מהמשפחה שמתשתמשת ומשם הכרתי את זה והיא אומרת שזה מעולה, אני מתה להשיג כזה למרות שאחד לא מספיק כי את צריכה לפחות איזה חמישה שיהיה לך להחלפה.. זה עוזר לגמילה מוקדמת, לא עושה תפרחת או ריח של טיטולים מצטברים בבית עד שהפח מתמלא. זה עולה לפי מה שראיתי עד עכשיו בערך 70 שקל אבל זה שווה כי את לא צריכה לקנות כל פעם אלא רכישה חד פעמית... אם תמצאי בזול אני ממש אודה לך אם תגידי לי...

מירנטו

New member
../images/Emo24.gifשלום יקירתי מה שלומך?

מה שלום הבנות? מה שלום אחותך והתינוק?אני כרגע בבית או בבית חולים בשמירת הריון וקשה כי הילדים בבית וצריך להעסיק אותם יום שלם ואני לא במצב של לצאת איתם ליותר משעה ביום אז...אני מקוה שאצלך טוב.אני לא מתקשרת כי אין לי כרגע מכשיר תקין אז כיתבי לי ושבוע טוב

למעלה