טיח לקיר תומך

pedant

New member
טיח לקיר תומך

שלום, יש לי קיר תומך ואני צריך לעשות טיח מהסוג הכי זול שקיים. מהוא סוג טיח/שיטת טיח הכי זולה? האם משהו יש עומדן מחיר טיח חומר + עבודה (קיר גובה 11 מ' ורוחב 11 מ')? תודה.

THE UNDER TAKER

New member
החומר לא מהווה פונקציה במחיר

המחיר נבנה בעיקר מכמות העבודה ומהצורך בפיגום גבוה יחסית של 11 מטר על 11 מטר . תזמין 4 קו"ב טיט או 4 בלות טיט מה שיותר זול באיזור שלך + 10 שקי מלט בערך . גם לא אמרת איזה גימור אתה רוצה לאחר הטיח . הזול הוא לעשות שליכטה וא"כ לצבוע אותה בשביל זה אתה צריך חבית סיד בור שק מלט לבן ובלה של חול מכונה ( חול טחון דק ) אם תשחרר את המיקום בארץ נוכל לעזור יותר .

pedant

New member
גימור הכי זול

אני רוצה גימור הכי זול. שכני עשו גימור בלי צבא שנראהכמו לבניםלבנות שציירו אותם. אני בונה באיזור השרון.

THE UNDER TAKER

New member
מכיר את זה ! זה יקר 130 - 150 ש"ח למ"ר

רק לעבודה . זה טיח שציירו עליו צורות כמו לבנים כפי שאמרת ויש גם ציורים צבעוניים בתלת מימד של טיח , זה כבר עולה כ 10000 ש"ח לתמונה של 2 על 2 מטר . הגימור הכי זול זה שליכטה רגילה ואח"כ צביעה בצבע אקרילי , כפי שאמרתי קודם . איזור השרון רחוק ממני, אני לא יכול לעזור מעבר לעזרה בפורום , תשאל בעלי מקצוע באיזור שלך .

THE UNDER TAKER

New member
זה בדיוק זה , אולי המחירים של החברה הזו שונים

אצלנו מסתובבים כמה וכמה בעלי מקצוע שעושים את החיפוי הזה במחירים שאמרתי . בגדול, זה טיח שזורקים עליו חול

pedant

New member
טיח לבן רגיל

זה נראה כמו טיח לבן רגיל שציירו עם אצבע פסים כדי ליצור מראה של לבנים. קיבלתי הצעה של 11,000 כולל הכלל. האם זה נשמע סביר?

THE UNDER TAKER

New member
למה אתה מטרטר אותנו ? תגיד מהתחלה

אם הם עושים לך את הטיח הדקורטיבי אז זה מחיר טוב אם לא חפש עוד הצעות מחיר . אבל אם אתה יודע בודאות שהם עושים עבודה טובה מהר בלי למשוך את הזמן אז תסגור איתם .

fireman

New member
העלות הכבדה היא עלות העבודה

ולא עלות החומר. מדובר בקיר גבוה מאוד שמגיע לכדי גובה של בניין בן 4 קומות שלצורך הטיוח שלו תצטרך להעמיד פיגום או לשכור במת עבודה. לצורך תמחור העבודה אני מציע לך לפנות לפורום השכן "שיפוץ ובניה" שם יוכלו לתת מענה הולם יותר לשאלתך בכל הנוגע לעלויות. בהצלחה

למעלה