טיח חוץ "ווגה" ?

bbonfil

New member
טיח חוץ "ווגה" ?

בשעה טובה הגענו לשלב טיח צבעוני חוץ. כרגע אנו בשלב בחירת סוג \ טקסטורה \ צבע. התרשמנו ממראה ומרקם טיח ה "ווגה" , לאחר שיחות עם יועצי נירלט אשר ממליצים מאוד על המראה הטיבעי ומהללים את יתרונותוו של הטיח המינרלי ווגה אך מבהירים כי הוא טיח עם מקדם "סדיקה" גבוה יותר ( פחות גמיש מהאקרילי) אך כאשר ביקשנו כתובות על מנת להתרשם מבית גמור הבנו שמעל מאוד בתים נעשים בשיטת ווגה מה שמעורר חשד וחשש מסוים . דעתה של האדריכלית היא חד משמעית שטיח מינרלי ווגה (צימנט) עולה בכמה דרגות ובכל פרמטר על כל סוג טיח אקרילי(צבע) אך הקושי הוא כרגיל בחוסר ידע וניסיון של הטייחים . וכאן כנראה רוב הכשלים. האם מישהו \מישהי יישמ\ה טיח חיצוני ווגה או היה לקראת החלטה שכזאת. נשמח לקבל כל input בנושא תודה ברוך

yerovama

New member
לא מכירה את הווגה,,

הייתי מציעה לך לפנות גם ליועצי טמבור שיגיעו אליך לפגישה. לא כדאי לטעמי לקבל החלטה לפני שאתה מבקר בבית טמבור ורואה את הטרנדים החדשים. לתיאום פגישה צלצל למוקד טלצבע ותראה מה מציעים לך. אנחנו עשינו שליכט צבעוני מחוספס וגמיש (מאוד חשוב לטעמי) לאחר פגישת ייעוץ בטמבור, ואנחנו מאוד מרוצים.

אני 27

New member
לא יודע אם בזה המדובר אבל ...

אחד הבתים בשכונה שלנו עשה "טיח מינרלי " , לא יודע של איזו חברה או שזה באמת הטיח המדובר . הטיח בצבע אפור בהיר , אחרי כמה גשמים נשארו עליו כתמי רטיבות וסימני מים שלא יורדים גם היום זה היה כל כך בולט עד שבעל הבית הביא בשבוע שעבר טייח לעבור שוב על כל הבית עם טיח אחר . וזה כשהבית בפינישים . במידה וזה אותו טיח , לא הייתי מתקרב . או שבודק טוב יותר את אופן הביצוע שלו .

למעלה