טיזר מהיום...

MexMex

New member
היום השני

עובדים על חיבור לאופנוע בהטייה. כאן רומן מראה מה אפשר לעשות עם צמיגי ספורטסמן.

MexMex

New member
אומנם ארבע-פעימתי

אבל גם כאן כוח לא חסר, ואפשר להינשך. מקס עובד על מבטים, להוריד מרפקים, ולחבק ברכיים.

MexMex

New member
נמשיך מחר

כי אני כבר לא רואה בעיניים. ככה זה אחרי שלושה ימים חנוט בחליפת עור בימים חמים. כן, סובלים כאן במכסיקו. ממש. מחר אפילו נחים, לא עושים כלום כמעט. חוץ מהכנות למירוץ של יום שבת... אמרתי כבר שאני סובל? כפיר לוין

Little Max

New member
תשתה משהו,

שלא תתייבש מהדמעות. עדיף כזה:
LM

MexMex

New member
לא עושים כלום עלק...

הבטלן הזה עוד ישן - וצריך לעשות כביסה - וצריך ללכת לקנות צמיג קדמי - וצריך להחליף 3 צמיגים - וצריך להחליף שמן ופילטרים - וצריך להחליף רפידות בלמים, ולנקות זיגוג מהדיסק - וצריך לעבור על כל האופנוע - וצריך להכין לו חולצת "אומו" - וצריך למצוא מספרים לאופנוע - וצריך לעשות קניות בסופר למחר - וצריך להחזיר לפרנסואה את הקונוסים מהקורס - וצריך לקחת דגלים לא עושים כלום, מה? קום כבר יא בטלן
M.

MexMex

New member
החבר'ה הציגו גרף לימוד נאה ביותר

כאן אריק על ההוסאברג לפני ארטורו על ה- CR500R.

MexMex

New member
אחותך רדיאלית

מדובר בקליפר של ברינגר, שש בוכנות אומנם, עם משאבת ברמבו (של הדיוק 2), אבל מחובר באופן קונסרבטיבי למזלג של ק.ט.מ. כפיר לוין

MexMex

New member
צרפתי בקורס סופרמוטו

זהו פרנסוואה הצרפתי, איך אפשר שלא יידלק על סליידים? הבחור בן 40 +/- ובאמתחתו עבר שטח מפואר ביותר. רוכב ממש מדהים.

MexMex

New member
החניך עם הכי הרבה סטייל

אבל לא חוכמה, יש לו קלאץ' מחליק... שאגב עובד מגניב לאללה, אבל עדיין קשה לי לשלם על דבר כזה כמעט 1,000 דולר.

MexMex

New member
ושוב הצרפתי

הפעם עם עבודה הרבה יותר טובה וניצול נכון של בלימת המנוע. האופנוע שהוא רוכב עליו בדרך כלל, הוא ה- XR250R שהושאל בשבילי בתחילת הבוע לטיול האינדורו. כן, הוא רוכב עליו עם צמיגי שטח במסלול הסופרמוטו, וזו הרכיבה השנייה שלו על ההוסאברג. אמרתי כבר שהוא מוכשר?

MexMex

New member
כמובן שמלחמות הכבוד לא איחרו להגיע

מקס על ה- SMR600 מדביק את ארטורו על ה- CR, מיותר לציין שה- CR מהיר למדי.

MexMex

New member
סליחה, טעות בתמונה

זהו אריק על ההוסאברג נרדף ע"י ה- CR.

למעלה