טיזר למחר היה אחלה היום! היה ממש כיף. מחר אני אעלה את התמונות, אני הולך לישון מוקדם.
K kramberg New member 1/12/05 #1 טיזר למחר היה אחלה היום! היה ממש כיף. מחר אני אעלה את התמונות, אני הולך לישון מוקדם.
K kramberg New member 2/12/05 #9 זה בכלל תמונה של ההוא ששם למטה עם הקסדה הכתומה, אני אשם שה227 כל הזמן קופץ? נראה לי הוא שומר צמיגים למירוץ, מבלה יותר זמן באוויר מאשר על הקרקע.
זה בכלל תמונה של ההוא ששם למטה עם הקסדה הכתומה, אני אשם שה227 כל הזמן קופץ? נראה לי הוא שומר צמיגים למירוץ, מבלה יותר זמן באוויר מאשר על הקרקע.
S saarnadav New member 1/12/05 #4 ../images/Emo10.gifניסיתי להגיע... סוף סוף האופנוע שלי מוכן ,ניסיתי להגיע היום .אבל כנראה שמשהו החליט שלא ,הגעתי עד בן שמן ואז (תקשיבו טוב!) עף לי האגזוז!!! פאקינג כביש מהיר אני עוצר בצד ומחפש אגזוז... אולי בפעם הבאה .
../images/Emo10.gifניסיתי להגיע... סוף סוף האופנוע שלי מוכן ,ניסיתי להגיע היום .אבל כנראה שמשהו החליט שלא ,הגעתי עד בן שמן ואז (תקשיבו טוב!) עף לי האגזוז!!! פאקינג כביש מהיר אני עוצר בצד ומחפש אגזוז... אולי בפעם הבאה .
T t P R New member 2/12/05 #7 מה זאת אומרת לא עודכנת?? הלו...?? גברת "שמן זית", טפלי לי פה בבחור... זה אחד מהצ'חונה...