אז ככה, שיתוף....
ביום שני, לבני הקטן עלה החום.
מכיון שהחום לא היה מאוד מאוד גבוה, החלטתי לא לתת אקמול ולטפל באנרגיות.
ביחד עם רונית, הצלחנו להוריד את החום.
אממה, שעה אחר כך (בשעות אחה"צ), החום כנראה טיפס במהירות - מה שהוביל לפרכוס חום אצל בני.
טוב... אחסוך לכם תיאורים גראפיים, למי שלא יודע איך נראה פרכוס חום. רק אומר שזה הדבר הכי מלחיץ בעולם.
חווית החיים שלאחר המוות (שלי) - זה כאן.
הייתי לבד בבית עם שני בניי, רצתי לרונית הביתה בחזרה, די בטירוף, אוחזת בבניי, רונית האשה האצילית והמהממת הזו,
נשארה עם איתי, ושמעון בעלה, האיש האדיר הזה, לקח אותי עם ניר (הקטן) לבית החולים.
במיון, התחלנו להירגע, ניר החל לחזור לעצמו, קיבל מנת נורופן ונשארנו להשגחה ללילה.
יום למחרת ביקרנו בבית החולים אצל רופא אף אוזן גרון, שאישר שישנה דלקת בשתי האוזנים התיכונות...
ניקינו, טיפלנו ,ועכשיו בטיפול אנטיביוטי.
בתוך כל הכאוס הזה, שבא עליי לטובה. חשבתי המון...
בין כל המחשבות האלו. שמתי לב שאיתי בחדר נמצאת אישה קשת יום, עם אמה ובנה בן ה5. ילד מדהים עם תסמונת דאון
אשר העלה חום והשתעל הרבה.
ניסיתי לחשוב למה אני דווקא איתה בחדר. מה אני צריכה לראות בתוך כל המצב הזה...
מה שעלה לי, זה (אולי זה קצת מנחם) שיש מקרים הרבה יותר "גרועים" משלי, ולאו דווקא מהמקום של התסמונת אלא מהמקום ההורי.
האשה לבדה, ללא בן זוג, מהמראה שלה, הייתי מניחה (וסליחה על השיפוטיות, אבל זה רק מה שעבר לי בראש) שהיא ממש קרובה
להיות הומלסית. בקיצור, לא ארחיב. זה לא היה מראה מלבב. בכל הרבדים ובכל הרמות. וכתבתי גרועים במרכאות, כי זה לא באמת גרוע,
זה פשוט דרך הסתכלות. אני יודעת שהמצב שלי וגם שלה בא לאפשר לנו לראות דברים בצורה אחרת, וללמוד ממה שיש.
(טוב, יש אצלי עוד רקע שאתם לא מודעים אליו, אז אולי זה קצת סתום מה שאני כותבת.. בהזדמנות, אשתף)
ולעניין האגו לב - באחד מביקורי הרופאים, האמא ביקשה מהרופאה בדיקת אקו לב - רק שהיא ביטאה אותה בדיקת "אגו לב".
היא חזרה על כך מספר פעמים עד שהייתי בטוחה שזה מה שאני שומעת.
תהיתי ביני לבין עצמי, מה מונח כזה יכול לומר? אגו לב....
חשבתי, האם יש אגו ללב? הלב בכלל לא פועל מאגו.... ההיפך הוא הנכון. נראה לי שהאגו שייך למיינד ולא ללב. מה דעתכם?
אז בזמן השעמום שלי שם, גיגלתי את המונח...
והגעתי למאמר מרתק. בדיוק רב מה שהייתי צריכה לקרוא, בהקשר של כל מה שעבר עלי
הנה הוא בקישור המצורף.
http://www.makomor.com/64976/מהאגו-אל-הלב
ומאחלת לכולנו, שנמשיך להיות בריאים...