טיזינג...

ובהיפוך...

זה שאני פרנואיד, אינו אומר שלא נחסמתי בפורום השכן... ואינו אומר, שגם אם המתולתלת נחמדה, לא אחסם גם כאן. אבל... who cares ממילא, האנשים הנחמדים יימצאו איכשהו, את המסגרת שתכיל אותם.

אשאר איתכם ככל שירשו לי

ואני מזמן יודע, שאני בתפקיד הליצן. השאלה היא, אם אתה יודע, מה מקומך בחיים. כי... אתה קצת מתחיל לגרום לי לצאת מן הכלים... ובמקומך, הייתי בהחלט מודאג מזה. ועכשיו... אתגר למנהלת... אם הוא קרא לי ליצן, האם מותר לי להגיד לו טמבל ? או שאחסם על כך ?

../images/Emo151.gif

החלטת שמשעמם לי הערב אה

rrredshay

New member
וואוו, אתה יודע כמה דברים יש לי...

מודאג מהם לפני הכלים שלך??? תאמין לי שמקומי בחיים מקובע וידוע... אגב, רשמתי ששם לא אוהבים ליצנים.... לא אמרתי שום דבר עליך.... כנראה שעל ראש ה
רוקד הכובע.....

יאללה בסדר...

בגלל הדברים מהם אתה מודאג, ובגלל חיבתי לזוגתך, ובגלל שלא אמרת עליי שום דבר... נסלח לך

rrredshay

New member
אין על זוגתי.....

יאלללה קיבלתי הוראה ללכת לתלות כביסה.... אתה יכול להמשיך להשתולל.... תאמין לי שאין לי שום דבר נגדך, נהפוך הוא אתה גורם לי לחייך לפעמים...

מה פתאום להשתולל...

אני רק מצרצר לי... ואני בכלל בתפקיד הליצן. זה ששמח כשהוא מצליח לגרום לאנשים לחייך... אני משער שאתה די נחמד, אם זוגתך בחרה בך.

rrredshay

New member
חחחח אח שלי, יש דברים שאפילו היא התיאשה...

אבל לא תאמין מה גילינו ביום שישי על הנקיונות של YE.....

נקרא לילד בשמו...

האם ל-ye44 { עיין הסטוריית ארכיון } יש חסינות להמשיך להיות כאן ? על אף ההתנכלות שלו לכותבים, ובניגוד לכל כללי תפוז, ואני מוסיף, כנראה גם למורת אפה של המנהלת ? אם אכן יש לו חסינות, על מה ומדוע ?

לימונצ'לו

לאף אחד אין חסינות באותה מידה שכל אחד יכול לכתוב כאן וברגע שאחד הכותבים עובר על הכללים ההתנהלות תקפה לכולם באופן שווה

למעלה