טיזינג...

טיזינג...

האם הוא צודק ? ואם כן, האם הוא מתקיים גם פה ? האם אילן בן-דב עד כדי כך נואש ? במבט חטוף, היה נראה לי שנכנסתי לפורום השכן. אבל... לעזאזל...אני זוכר שם, בפורום השכן, זמנים אחרים... פעם, הכתיבה נעשתה שם מכל הלב, ולא כדי להעשיר את תפוז. היתקליפ נעדר שם תקופה ארוכה, ועדיין לא שם לב לכך שהשתנו הדברים. שושן פרא מקרטע, בעל אלף הכינויים נעלם, הפורום שם יבש עד כדי כך שהמותקוקו החליטה להשאיר את חותמה גם כאן, וגם המיכאללה אינה מצליחה לזרום עם "סתם כוס רגיל", וכאן... כאן יש לנו את ye44... פחחחחחחחחחח נסתם הגולל על תפוז ?

סעמק...

מהשירות של אורנג' - אתם מרוצים ? או שהיא מחזיקה עדיין, רק בגלל שהמתחרות שלה גרועות ממנה ? מה זה בכלל קרטל ? האם הון ושלטון קשורים ? מה יהיה בפרק הבא של בועות ? אל תישארו איתנו.

זה...

בגלל שהלכת לראות בשדות זרים { עברית קשה שפה }

אילן בן דב ???

גלגלי בגוגל, ופתחי את הקישור הראשון. הוא הבעלים של אורנג' { איכסה ! }, ושל תפוז { המממממ..... איכסה ! } יש אומרים שהוא אחד מהטייקונים שייפשטו רגל בקרוב.... נראה לי, שהוא במצב כזה אומלל, שלא אתפלא אם יופיע כאן בכבודו ובעצמו להגיב לי.

תודה.... ../images/Emo13.gif

אם כי, הייתי שמח לראות גם מפרש לבן באופק... אבל אני יודע היטב, לשחות גם במים עכורים.

אייבורי

New member
תגיד יא קרוע

אולי באמת תבקר אצל רופא שיעזור לך עם האובבסיה לפורום גרושקים. שחרר גיסנו שחרר

למעלה