טיו"ש!!!!!

טיו"ש!!!!!

בשעה טובה ומוצלחת מסרו לנו את המסלול של הטיו"ש השנה (משו!), ואנחנו, חבורת זמרים מוכשרים
רוצים לארגן שירון. בגלל שכבר קיבלתי פה עזרה בדברים דומים החלטתי לנסות שוב. דרושים שירים העונים על הקריטריונים הבאים: שירי מסעות שירים ישנים שכולם אוהבים שירים של משינה (גנבו לי את הדיסק) שירים של החברים של נטשה (כנ"ל) שירים של ילדים קטנים שמצחיקים למרות הכל ומה שעולה לכם בראש וכמו כן דרושים: קטעי קריאה מתאימים למסעות (חוץ מבאדולינה והסיפור עם החלילית, אצלנו זה באמת קרה), קטעי קריאה עם גיבוש, לא חובה מוסר השכל אמיתי. ואחרון ודי, בשביל עצמי - תווים לשירים האלו, אם אתם מכירים.

kedeman

New member
אני יכול לתת לך טיפה שירים..

בגלל שכרגע המוח שלי לא ממש יצירתי ואני מתנצל על זה אולי אני אחזור אחר כך ואתן לך עוד דברים את יכולה להיכנס באתר שלנו לחלק של המורל ושם להיכנס ל "מורל סתם" יש שם בטוח כמה דברים שיהיו לך טובים

THE sky angel

New member
יש לי הרבה שירי ילדים....

קודם כל והכי חשובה- בימבה!! בימבה בובי ופונפון יוצאים למסעות, מה קורה להם בדרך, אילו הפתעות? השלושה תמיד תמיד לכולם עוזרים ועושים את החיים, הרבה הרבה יותר יפים.... בובי בובי בימבה בימבה, בובי בימבה ופונפון זעם הרשע, מנסה לגנוב את בימבה הקטנה, אך לעולם, הוא לא יצליח, כי בימבה חכמה, כי בימבה, חכמה!! יש לי גם את פלפלת, רחוב סומסום (הישן), קטקטים, רכבת ההפתעות, נעלולי פלא, בולי, הבית של פיסטוק... ועודדדדדדדדד!! אם את רוצה פירוט תודיעי לי של מה ואני אכתוב לך!!

hadasbaril

New member
"ולמרות הכול אנחנו כאן -

משלחת מחזור מ"א לפולין-שירון: אין ילכ וך לכתוב תשירים,אזאני אתן לך את השמות ואז תכניסי ל"שירונט" כדאי להדפיס את המלים. זה בעיקר שירים ציונים ושירי ילדות ואחלה של שירים. 1אני ואתה נשנה את העולם זה כל הקסם לחיי האהבה דרכנועורי עור אינך יכולה (ככה סתם ללכת) (שוס ענק) בגלל הרוח אין לי ארץ אחרת יושבים בבית קפה שיר התקווה (בואו נצעד לחלום) מתחת לשמיים דיוויד ברוזהעוף גוזל רנה-אריאל הוקביץ גיטרה וכינור אנחנו לא מריכים-שלמה ארצי כאן (ביתי,פה אני נולדתי) פרח של פוליקר - לא הינו מסוגלים לשיר אותו אחרי ולפני טרבלינקה תשמור על העולם ילד מוש השור עמיקו וחבריו גינת ההפתעות גברת פלפלת באה מאהבנ תותים על כל אלה-נעמי שמר הלוואי יצאנו בסוכות אז יש שירי סוכות.אתה יכולה לשים שירי פורים זה לא שירון כה משובח,אני אוסיף שירים שאמצע את השירון של הטיול השנתי... אבל!שרון זה נפלא. אני זוכרת נסיעה אל תוך הלילה בה כולם שרים ומזייפים.

קשתונה

New member
קחי ספרים של גיטרה

יש שם את השירים הכי טובים! חוץ מזה תמיד יש את: מכה אפורה הכוכבים דולקים על אש קטנה על הרצפה בקיצור כל השירים של מוניקה סקס ומשינה:) וגם של ברי סחרוף הולכים...

יההההה

אבל אני צריכה גם תווים, ואין לי ספרים של גיטרה. אני צריכה תעסוקה לזמן שאחרי סיום המסלול ולפני ארוחת ערב, לא? אני מאלו שאחרי יום שלם הולכים לגבעה מבודדת ומנגנים.

למעלה