טיול ?

אמא של ס

New member
טיול ?

תכננו טיול להונגריה וסלובניה ליולי (יחידת נופש) פתאם קיבלתי רגלים קרות. בתי מאוזנת כמעט 8 חודשים אבל הפחד חילחל אולי שם יקרה משהו בפרברים (לא נהיה דוקא בערי הבירה) ולא יהיו שרותי בריאות שנזדקק להם מיד. חשבתי מה יקרה אם יהיה לה סטטוס למרות שאף פעם לא היה לה וזה לא דפוס האפילפסיה שלה. היא מאוזנת עם טופוקס וקפרה. מה דעתכם ?

אני הייתי בחורים נידחים בתאילנד

בלי ההורים, רק עם 2 חברים, בלי שירותי רפואה ובלי כלום.. מה הסכנה? שאני אקבל התקף? אז מה יקרה..? לא מתים מזה. הסיכון היחיד הוא לאבד את התרופות במקום שאין שירותי רפואה לכן היו תמיד קופסאות אקסטרה בחושה, עלי, ועל חברים שלי.

לאמא של מ

לפני 3 שנים נסענו לטיול של חודש באירופה. חששתי, זה חלק מאיתנו, התגברתי. הסיכוי של סטטוס אפסים. כמו שהחיל אומר, לקחתי ספירים, פיזרתי אותם. את יכולה ללכת לרופא ולקחת נרות (אני לא זוכר את שמם) של וואליום, שאמורים להפסיק התקף. אולי הורים כאן יתנו לך את שמם.

בקיץ האחרון

כשטסתי לארה"ב בקיץ האחרון, טיסה של 11 שעות ועוד נסיעה ברכב של 4 שעות. במשך הזמן הזה ולפניו בארץ לא ישנתי הרבה וגם לא טוב ישנתי טוב במטוס קיבלתי התקף. אבל אני בטוח שההתקף היה בעקבות מחסור בשינה שאפשר לדאוג שישן טוב לפני, אחרי ולהשתדל שגם בטיסה עצמה.

טיסה

לאירופה היא בין 3 ל-4 שעות. אני בחרתי טיסות שלא פוגעות בשינה, ושילמתי קצת יותר.

אילת 1961

New member
היינו בנפאל

לקחנו את הבן שחנו, שהיה מאוזן אז 6 חודשים לטרק ארוך בנפל, שכלל גם טיפוס לגובה של 5,400 מטר. חוץ מסטסוליד, לקחנו גם עוד סט מלא של תרופות לכל התקופה וארזנו אותן בנפשר, למקרה שתיק התרופות ילך לאיבוד ולקחנו גם סיכום באמגלית מהרופאה. אין טעם לקחת מרשמים כי הם לא תקפים בחו"ל. היו לא מעט חששות אבל הכל עבר בשלום. ניסעה טובה!

אמא של ס

New member
תודה לכל המגיבים

בהחלט הרגעתם אותי. אני חושבת שכדי שאני ארגיש בטוחה לגמרי אבקש מרשם לסטוסוליד. נראה לי יותר עניין פסיכולוגי ומרגיע אותי. אם אני אהיה רגועה לכולם יהיה יותר נחמד בטיול.

למעלה