טיול

veganoren

New member
טיול

אוף! בועד כמה שבועות בית הספר יוצא לטיול מרושע, עד היום לא היתה לי בעיה עם טיולים של בית הספר, שפוט הזמנתי את המנה הצמחונית, אבל עכשיו אני טבעוני! אין מנה טבעונית! אניל א יכול לאל אכול כלום! מה לעשות????

TheFinalCow

New member
אל דאגה... תמיד יש פתרון...

כל טיול שנתי שלי אני אוכלת יותר טוב מכולם...
ובגלל שהייתי בטיול שנתי לפני בערך חודש זה אפילו טרי במוחי.... אז ככה: קודם כל תקנה כל מיני קופסאות שימורים אישיות (תירס ואפונה הולך הכי טוב)... מעדני סויה עמידים של אלפרו ושלישייה של שוקו קטן עמיד...
תיקח מלפפונים, גזרים, תפוחים או בעצם כל דבר שלא נמעך בתיק תוך חצי דקה, או לחילופין; ירקות חתוכים בתוך קופסא סגורה. ליום הראשון לפחות זה ישאר בסדר...
מנות חמות טבעוניות אם אתה אוהב, וחטיפים טבעוניים יש המון
מומלץ גם לקחת משהו מתוק איתך (למרות שמנסיוני יש להם הרגל כזה לשים בשקיות המעצבנות שלהם ופלים מצופים פרווה... וזה כמובן בגלל הכשרות אבל יותר חשוב - זה זול
) בערב תמיד אפשר לאכול כל מיני תוספות של החדר אוכל של האכסנייה - אבל אני לא ממליצה על זה... זה אוכל מאוד חשוב מהבחינה הטבעונית ואפילו יותר חשוד בתור משהו שאמור להיות אכיל...
אתה יכול גם לקחת לחמניה או שתיים אם אתה לא בוטח שלחמניות שנותנים לך בבוקר שלמחרת (ואם אתה באמת לוקח לחמניה תכניס אותה לתיק שהיא קפואה - הרבה יותר מוצלחת הפשרה טבעית...) אני לא לקחתי את כל האופציות, אכלתי מצויין, וגם החזרתי חצי ממה שסחבתי איתי הבייתה... זה לא הדבר הכי בעייתי בעולם, אבל יוצא שאיזה יומיים שלושה אוכלים המון המון שטויות - אבל נו טוב, פעם בשנה...

shahar15

New member
אממממ..

זו באמת בעיה.. פשוט תביא אוכל מהבית. .אין דרך אחרת.. או שתקנה איפשהו בדרך..

k hut

New member
אני מלווה טיול שנתי בעוד שבועיים...

אחותי הקטנה (13) גררה אותי ללות טיול שלה עוד שבועיים, ולא נראה לי שיש בעייה כל-כך עם האוכל שם.... בצבא החזקתי הרבה זמן בלי מנות טבעוניות, פשוט מסתדרים עם מה שיש! לדעתי, בית-הספר מחוייב לספק לך מנה טבעונית, או לפחות לאפשר לך לעצור בדרך ולקנות. כמו לאנשים עם בעיות אוכל מיוחדות גם לך יש ""בעיה"" כלשהיא, ואם תדבר עם המחנכת או עם המנהל הם בטח ידאגו לך! תהנה בטיול....

למעלה