טיול

טיול

איזה חיוך יפה יש לה, הייתי יכולה לנשק לה כל שן ושן בפה היפה הזה. ככה החלטתי שאני רוצה אותה באמת. מהחיוך הזה עם השיניים האלה.

היא מחבקת אותי מאחור ואני קצת נבהלת, לא צפיתי לזה. אני מסתובבת אלייה ומסתכלת לה בעניים. יש לה עניים מחייכות כאלה, אתה יכל להסתכל לתוכן ולהרגיש איך גם הנשמה שלך מחייכת איתן ביחד.
אנחנו על אי ביוון, רחוקות מהכל, אין פה אנשים שיודעים אנגלית ברדיוס של קילומטרים, שלא נדבר על עברית...
אנחנו עומדות מול דלת כחולה גדולה, בכניסה לחדר שלנו במלון לשבוע הזה, מסתכלות אחת על השנייה ויודעות שמהרגע שהדלת תפתח אנחנו נגלוש לתוך שבוע מושלם שמרוכז רק בנו.
את מארגנת את התיק והולכת להתקלח, להוריד מעלייך את היום שהיה, אני יושבת ומסתכלת עלייך זזה בחדר ונעלמת במקלחת. אני לא יודעת אם זה בגלל ההרגשה הזאת שמתפרצת ממני בביתי מלון או האויר הצלול אבל הדחף לשחק איתך בוער בי. אני קמה והולכת להסתכל בפירטי הלבוש שהבאת, את כזאת מאורגנת, אני עדיין לא פתחתי את המזוודה שלי בכלל. מצאתי הפתעות, גרביונים שחורים דקיקים, ביריות וחזיית תחרה, אני נכנסת בשקט למקלחת ומניחה את כל הפריטים מסודר על המתלה במקום המכנסיים והחולצה שחשבת ללבוש כשתסיימי.
את יוצאת מהמקלחת ונעמדת בכניסה לחדר שינה מניחה ידיים באיטיות על המותניים, מעט מבויישת, את נותנת לי להסתכל עלייך, שחומה, גבוהה, רעמת תלתלים מסודרת אבל מבולגנת להפליא. את עושה סיבוב איטי, את יודעת בידיוק על מה אני הכי אוהבת להסתכל, השיבן שלך עגול וזקוף, התחתונים החדשות קוראות לי לבוא ולגעת אבל כל דבר ברגע שלו.
אני אומרת לך להתכופף אל המיטה, להיות ברייש, הישבן שלך עומד מולי ואני שוב מחזיקה את עצמי לא לגעת בו עדיין. קודם כל צריך לצאת לטיול, הידיים שלי מלטפות אותך, עוברות ברפרוף על הזרועות שפרוסות על המיטה, עוברות על הגב..יורדות לירכיים מטיילות בניהן ואת מגרגרת בהנאה, עולה למעלה נוגעת לא נוגעת ומגיעה למחוז חפצי. מניפה את היד וקריאה שקטה יוצאת מפיך, מניפה את היד שוב ופוגעת באותו מקום שכבר ניהיה ורוד, הפעם את נושמת לעומק, את יודעת שיגיעו עוד. הישבן שלך כל כך יפה שהוא מסומן בכפות ידיים שלי, אני מזיזה מעט את התחתונים ומלקקת את העור שלך, מטיילת עם הלשון על כל הסימנים שעשיתי, מתגרה בך קצת ומעבירה לק יחיד בחריץ. הידיים שלך כבר לא פרוסות בנינוחות על המיטה, הן אוחזות חזק את הסדינים כמו מאיימות לקרוע אותו לגזרים ככל שרמת הגירוי שלך עולה.
אני זזה ממך ולובשת את הסטרפאון, את מחכה בשקט, מחכה לרגע הזה שיגיע.. אני יודעת שברגע שאכנס אלייך את תגמרי. מכירה את הרגעים הגבוליים האלה אצלך, שהראש כבר במקום אחר. אני נצמדת אלייך מאחור, מעבירה אצבע רטובה בחריץ הישבן משחקת מעט עם מיציי החרמנות שלך ואז דוחפת אותה עמוק לתוך הישבן שלך, והיד השנייה מחדירה את הסטרפ לכוס שלך וככה את מתחילה לזוז עלי, אנחנו זזות ביחד באיטיות שהולכת ונהיית מהירה יותר ויותר. את צועקת לתוך המיטה וזה מחרמן אותי בטירוף. אני תופסת במותן שלך וחודרת לעומק, את רועדת בכל הגוף והידיים שלך נמתחות מהסדין, את לאט לאט נעצרת ומושכת את גופך למיטה, מתנשפת ונושמת בכבדות, מסתובבת אליי והחיוך הזה שלך מחייך אליי.

(אשמח גם לתגובות מכוונות בקשר לכתיבה עצמה, תודה)

טיול שכזה ממלא אותך באנרגיות - פול טנק

בקשר לכתיבה אני אוהבת. זורמת, קלילה, קריאה.
אבל, מסתבר שיש כאן מבקרי כתיבה הרבה יותר קשוחים ממני

נימפית1

New member
אתה

מותק דום.
ממש סוכרייה עם אבקת קופץ בפה.

יאאאאאללללללה.

ביקשו ממך כל כך יפה.

אייבורי

New member
יאאאאאאא

איפה קונים סוכריות קופצות.

מעניין איך זה לשפוך לה סוכריות קופצות לכוס.

נימפית1

New member
בכל

חנות בערך.
יש באבקה ממש ויש גרגרים.
(יש גם כיףכף עם סוכריות כאלו אבל זה סתם ילכלך)

( לא להאשים אותי אחרי זה)

אייבורי

New member
טוב

עוד פורנו משובט, לפחות ברמת הכתיבה הוא טוב מהרגיל
אבל עדיין פורנו מנותק ודי משעמם.

מקצב הכתיבה שלך, נשמע כמו רעש לבן

בתכלס, איבדתי עניין בערך במשפט השני ונאלצתי להתאמץ להמשיך לקרוא.

אין לי מושג אם זאת חוויה אמיתית או לא, אבל את לא מצליחה להעביר
מחשבות, רגשות, סערה וזה משליך על החלק המיני כפיהוק מתמשך.

הבשורה הטובה
יש לך סיכוי לכתוב טוב יותר בעתיד

D: הזכרת לי את בזוקה ג'ו..

וכן, זה קרה באמת.. אני מנסה לשפר כמו שאתה רואה ולהבין איך זה הופך לאמיתי..אז נראה מה יהיה בעתיד:)

תודה על הביקורת.

אייבורי

New member
בשמחה

אם זה אכן קרה, יהיה לך קל יותר לכתוב מהבטן
בלי להתנתק ולהיות "סופרת"

למעלה