טיול
שלום חברות, לפני מספר שבועות, טורטיתת ואני סיפרנו לכן על טיול שעשינו עם קבוצת (בחורים, אך לא רק) מקסימה. היו שהביעו את רצונן להצטרף למפגשים וטיולים- אז... הנה ההזדמנות! על מנת לעורר ולאפשר את הרחבת ההכרות בין כולן ועם חברים נוספים מהקהילה, חשבתי שנצטרף לטיול הקרוב שיוצא (אחד מיני רבים). הפרטים על הטיול: שם הקבוצה: 'צבעים בטבע'- קבוצת הטיולים הגאים של שישה צבעים
. טיול חודש אפריל : טיול לנחל השופט ופארק מנשה, נחל השופט זה ה!מקום-המקסים-ביותר ברמות מנשה.
יש אפשרות לבחור האם לבוא ליום אחד (שישי או שבת), או להשקיע ולהוציא את האוהל מהנפטלין ולהתפנק על יומיים (שישבת) של כיף בטבע. מתי? ב- 15-16 לאפריל. למה? כי בתקופה זו של השנה של סוף החורף ותחילת האביב נחל השופט מתכסה מרבדי פרחים מרהיבים. הגבעות הירוקות, האוויר הצח, הישובים הפזורים במקום, העצים הפורחים כמו כליל החורש המדהים בצבעיו הסגולים, המים הזורמים השנה בשצף קצף – כל אלה הם המתכון המושלם לטיול מהנה! דרגת הקושי: קל- מתחילים. אפשר לקרוא על המסלול גם כאן.
הטיול חינם!!! - כחלק ממדיניות חדשה, ההשתתפות בטיול חינם. תרומה מומלצת: 60 ש"ח (זו תרומה שבסופו של דבר נועדה להמשיך וליצור אירועים וטיולים נוספים, כך שמאוד בעדה). - אפשרות לטרמפ: ייגבו 20 ש"ח הוצאות על דלק למי שזקוק לטרמפ. סכום זה יועבר לנהגים.
אז... המעוניינות- שרשרו או שלחו לי מסר באישי, אדאג לרשום אותנו בצורה מרוכזת.
שלום חברות, לפני מספר שבועות, טורטיתת ואני סיפרנו לכן על טיול שעשינו עם קבוצת (בחורים, אך לא רק) מקסימה. היו שהביעו את רצונן להצטרף למפגשים וטיולים- אז... הנה ההזדמנות! על מנת לעורר ולאפשר את הרחבת ההכרות בין כולן ועם חברים נוספים מהקהילה, חשבתי שנצטרף לטיול הקרוב שיוצא (אחד מיני רבים). הפרטים על הטיול: שם הקבוצה: 'צבעים בטבע'- קבוצת הטיולים הגאים של שישה צבעים