טיול תימניים!!!!!!!!!!!!

טיול תימניים!!!!!!!!!!!!

טיול ענק !!!!!!ביום רביעי ה7.12 יש טיול תימניים ענק שיוצא הולכים לבקר את המורשת של נהרי!!!!!!!!!!!!1להתחיל להירשם בהקדם האפשרי אצל הנציגים בוועדת טיולים... ולמי שיש במקרה תלבושות תימניות /הודיות כי כבר סיכמנו שזה אותו חרא מוזן ומתבקש להביאם עמו ולכל חבריו!!!

Ofer Tal

New member
מיכא"ל

נדחה , ליום חמישי או שישי שאחריו , יודיעו לכם על זה.... וד"א לפי דעתי מיכא"ל זה: מד"צ! , יא כפכף!, אין לך אלוהים?!

כפי שציפיתי

הומור ירוד מבבון חסר השכלה... רק לידיעתך מיכא"ל זה מיצוי כישורים אישיים למצוינות! מה שאומר שאני יהיה חכם ואתה לא!!!!!!

גואל קצת התבלבלת...

זה אומר שאתה סתם שופך כסף על איזה מרצה מטומטם שמזיין לך בשכל כל יום רביעי 4 שעות ברצף.... ואנחנו עוד צריכים לנהל שיחה...

Ofer Tal

New member
עופר ב'

גם אם תיקח יום וליל שיעורים פרטיים מהמרצה הפלצן שלך מיכאל , לא תגיע לרמת החוכמה שלי... כמו שנאמר " מה שאתה עוד לא נסעת קדימה, אני כבר נסעתי ברוורס...." (או במקרה של טוקר\אילן שני - מה שאתה עוד לא נסעת קדימה, אני כבר עשיתי רוורס , לתוך עמוד חשמל)...

אוקיי שלב ראשון:

הכחשה זה המצב ששניכם נמצאים בו כרגע אתם לא מוכנים לקבל שאני יהיה ו/או כבר עכשיו יותר חכם ממכם השלב השני זה קנאה תזהרו! דרך אגב עופר טל למרצה לא קוראים מיכאל חתיכת בבון חסר השכלה!

עופ0ר ב'.....

כשהיום יגיע ותוכל להשתמש בשם שלי (שאת שמו כפי שצויין בעשרת הדיברות אסור לומר לשווא) ואת שמך באותו המשפט אז תתחיל לדבר.... רק תזכורת על מנת להזכיר את השם שנינו באותו משפט אתה צריך לצאת לפחות שלוש שליחויות של ממשלת ישראל.....כן כן בוא נראה אותך וזה תקף גם לכול החכמים בלילה שחושבים שהם מגיעים לקרסוליים שלי..חה חה חה ....

לידע כללי (ז"א לא חשוב ולא צריך

להכנס) אבל המשפט האמיתי הוא מה שאני כבר שכחתי אתה עוד לא הספקת ללמוד שיהיה לכולם יום טוב והנה טל נכנסתי

למעלה