טיול שנתי

sholy1

New member
טיול שנתי

מהתחלת שנת הלימודים הבן שלי מחכה לטיול המובטח. כל בית הספר (כיתות ה´-ח´ כשישיפ ילד)יוצא לטיול לפנסילווניה לשלושה ימים לאתרי הקרבות המפורסמים של מלחמת האזרחים האמריקאית (גטיסבורג) וכן לאזור של האמיש עם לינה בכפר של האמיש.. (את האוכל כמובן לוקחים מבית הספר ארוז ומוכן -כשרות)הילד כל היום אתמול התעסק באריזה נרגש ומתרוצץ ואני רק מודאגת טיול כזה מרחק של כ600 מייל מהבית והם עוד כל כך קטנים הוא בכיתה ה´ הצעירים ביותר מה יהיה עם כל הגדולים? הבוקר הילד היה ער כבר ב05:30 וטיפס על הקירות עד שהגיעה ההסעה לבית הספר... ואני חרדה כל כך...כמובן שביקשתי שיטלפן הביתה כאשר יגיעו למוטל וכ´ אבל אמא תרנגולת רוצה את האפרוח מתחת לכנפיים..מה יהיה כשהגדולה תגמור תיכון בעוד שנה?????

הגדולה תלך לקולג'

ואת תתרגלי לפאזה החדשה. כמו שהתרגלת לשינוי מקום..קמת הלכת ועזבת..ובנית משהו חדש..פחדת? בטוח..אך התגברת והיום את במקום שמתאים לך יותר..

sholy1

New member
לקולג' כן

אבל אני מקווה שקל"ב..אני עובדת של הסטייט אז היא יכולה ללמוד בסטייט קולג'ולשלם רק 10% מאיו סטייט.. UCONN היא אונבירסיטה מאוד טובה אז התקווה שלי התשאר קרוב ואפילו בבית..(השוחד הוא תקבלי מכונית מתנה אם תשארי בבית...)הגברת כבר נוהגת..

גם שלי קל"ב

וכל סטייט יוניברסיטי הם חצי מחיר.. קל"ב זה אחלה..ושיהיה לה בהצלחה. גם שלי מתחיל באוגוסט..

sholy1

New member
בהצלחה

לכל הילדים הגדולים שמתחילים לפרוש כנפיים והולכים לקולג'.......

למעלה