טיול שנתי

סופיטל

New member
טיול שנתי

עוד שבועיים טיול שנתי . הילדה בת 16 עדיין לא מאוזנת תרופתית. לסמוך על החברים והחובש?

דעתי האישיתי: לא.

אני לא יצאתי לטיולים שנתיים למרות שהיתי מאוזן.. אף פעם לא ישנים שם מסודר והכל..

אני מניח שדי הפסדתי אבל לא היה קרב

זה די בא ממני.. ידעתי שתהיה לי בעיה עם השינה שם..

אני יצאתי לכל הטיולים

אני בת 24 ויש לי אפילפסיה מגיל 15. יצאתי לכל הטיולים ונהניתי מכל רגע. אבל זה תלוי, לי לא היו הרבה התקפים באותה תקופה ואני לא יודעת מה איתכם..

סופיטל

New member
טיולים

הי חתולה חמודה. אני ממש שמחה בשבילך ותאמיני לי הייתי מעדיפה להגביל את ילדתי כמה שפחות,אבל אנחנו עוד ממש חדשים ב"סרט" הזה ונראה לי באופן אישי ששלושה התקפים גדולים ב4 חודשים זה לא מעט. אשמח מאוד אם מישהו יגיד לי שאני טועה.

חגיתהה

New member
את לא טועה

הבת שלי בת 6 וחצי עברה 2 התקפים גם אנחנו חדשים ההתקף הראשון היה לפני 9 חודשים ואי אפשר שלא להגביל ותמיד להיות בפחד יום יומי.

את לא לגמרי טועה

הבן שלי (בן 17+) התאזן די מהר. למרות זאת, לפני כל טיול או העדרות אחרת למס' לילות, אני מאוד דואגת. לפני הטיול הראשון תדרכנו את המורים ואת החובשים. למרות שבד"כ אני בעד לתת לנוער להינות ולהורים לדאוג, זה נראה לי עוד קצת מוקדם, לאור המצב שאת מתארת. מאחר והיא עוד לא מאוזנת כדאי לשאול אותה קודם כל אם היא רוצה לצאת. יכול להיות שהיא לא תרגיש בטוחה בעצמה. אם היא רוצה לצאת, אולי אחד ההורים יכול לצאת כמלווה.

את לא טועה

כמו שאמרתי שלי לא היו הרבה התקפים, וגם כבר היינו יותר מודעים ומסודרים, אז לא פחדתי כ"כ. הייתה איתי מימיה- אז לקחתי כדורים מתי שהייתי צריכה, ובסופו של דבר היה בסדר. גם חברות שלי ידעו על זה, אז הכל יותר קל. אבל שוב, אני לא יודעת מה מצבכם, אז אני אומרת רק מניסיוני האישי. רק את יודעת מה עדיף לה בהתאם למצב.

הי

השאלה מה זה לא מאוזנת? אצלנו לאחר כשנה מהתקף אחרון, לאחר לבטים , איפשרנו לה לצאת. ידענו שהמורים והחברים בסדר גמור. היא מאוד רצת, וגם בפורום המליצו לצאת. השארתי למורה מיכתב הסבר על האפילפסיה ומה לעשות. את הטיול אירגנה חברה פרטית, החובש היה ממש בסדר. שמרו על שינה. עבר בסדר.

סופיטל

New member
חוסר איזון

לא מאוזנת- ז.א. היה התקף לפני שבוע כי היה לה יום הולדת והיא ישנה מעט מדי בלילה. במזל התקף "רק" של דקה. מספיק בשביל להפגש עם הפינה של השולחן.

אוף

ניראה לי שלא היתי מאפשר יציאה. תיכף אני הולך לקבל על הראש

טלטול232

New member
טיול שנתי

שלום רב קודם תבררי עד כמה היא נחושה לצאת לטיול , אולי היא בכלל לא רוצה ומחפשת תרוץ , ויש לה תרוץ מוכן.( יש הרבה ילדים שלא רוצים לצאת לטיולים בלי קשר למחלה זו או אחרת ) אני מניח שהיא רוצה מאוד , תנסי שאת או בעלך יצאו כהורים מלווים . ( בגן ובכיתה א' אנחנו עושים זאת ) ושוב אני מניח שלא כל כך תצליחו בזה ( פאדיחות ....) אין ברירה תיידעי את המורים ואת החברות והחברים הכי טובים , מה לעשות ובעיקר שלא לקחת סיכונים , תעדכנו את החובש , ובעיקר תסבירו לחברות הטובות שישגיחו עליה שתישן מספיק , ותאיימו ( ותבצעו ) שאם היא לא תישמור על הכללים שניקבעו פשוט תבואו ותוציאו אותה מהטיול ... ולסיכום כפי שאמר פרופ' ידוע במחוזותנו " עדיף יד שבורה על לב שבור " ( אני חושב שפרופ' לרמן כתב את זה בסיפרו ) לא מקנא בכם עם ההתלבטיות אבל שיהיה לכם רק טוב ושהילדה תהנה בטיול אבא של טלטול

אמא של ס

New member
אולי תצטרפי כמלווה

בתי כמעט בת 13 והיא עדיין לא מאוזנת. בסוף השבוע האחרון בתי יצאה למחנה אימונים וזאת לאחר התלבטויות וחרדות ובהמלצתם החמה של חברי הפורום לאפשר לה לצאת למחנה. לבסוף היא יצאה בליווי בעלי וככה כולם היו מרוצים ורגועים, אגב היה נהדר. בסוף מרץ בעלי יוצא לטיול השנתי כמלווה. הילדה לא כל-כך מאושרת מזה (רוצה להרגיש חופשיה בלי עין בוחנת), אבל אין ברירה ככה נוכל להשגיח עליה מקרוב. בכל אופן, שעות השינה בטיול אינן מסודרות. מכל הסיפור הארוך והמיגע שלי בשורה התחתונה כדאי לבדוק אפשרות שאת או בעלך תצאו איתה לטיול, למרות שהיא בת 16.

ruthty

New member
../images/Emo24.gifסופיטל

אני היתי יוצאת לטיול כי זה כיף חד וחלק אפשר לצרף לה מלווה אני רוצה להגיד לך למשל לגבי אני לא תמיד מואזנת אין מה לעשות אז לא נחייה . את צריכה להיות חזקה ואני מאמינה שבתך תחזור מהטיול ותספר לך את החוויות את תהיא המאושרת באמאות שיהיה לך יום נעים ומקווה שתחשבי באופן חיובי

dikla528

New member
בעיה דומה

ביום ראשון הקרוב אני אמורה לצאת לפולין עם השכבה שלי עד עכשיו לא הייתה לי בעיה ושנה כבר לא היה לי פירכוס אבל ביום רביעי שעבר פירכסתי, אחרי שבEEG יצא לי ב2 הבדיקות האחרונות שבכלל לא נראו סימנים אפילפטים.. עכשיו אחרי הפירכוס אני ממש מפחדת לצאת ולא יודעת מה לעשות כי אני לא בארץ ושם לא יהיה מי שיטפל בי.. עצותתתת

חייםלוי

Member
מנהל
אני לא חושב שאת צריכה לחשוש

בהתקף עצמו אין מה לטפל בדר"כ (אלא אם הוא ארוך מאוד) אני משער שהחברים שלך ומלווי נסע יודעים על האפילפסיה שלך. את צריכה להיות מוגנת כך שלא ייגרם נזק אם ח"ו יהיה התקף בזמן המסע. אם החברים שלך והצוות ישמרו עליך לא צפויה לך סכנה. מסע מעניין שיהיה (מהבחינות הנכונות
)

dikla528

New member
עכשיו הרכזת אמרה

שלא יהיה איתנו חובש/ מלווה.. יופי.. איזה כייף.. בעע החלטה קשההה

למעלה