טיול שנתי

../images/Emo163.gif טיולים שנתיים!../images/Emo163.gif

ראיתי פה בפורום ש: "ליסוש" כתבה על הטיול השנתי שלה, ות'אמת התלהבתי מאוד מהרעיון
לי אישית זה נורא כיף לקרוא על מה אנשים אחרים עשו בטיולים השנתיים שלהם, זה אולי לא קשור ישירות לפורום אבל זה כן קשור בעיקיפין
כי אולי נוצרו חברויות חדשות בטיול, או כל מיני דברים נחמדים קרו בטיול, ובכלל זה מאוד נחמד ונותן רעיונות לאנשים שקוראים את זה לטיול שלהם
למשל פאדיחות שהיו, בדיחות שאפשר לספר, תעלולי לילה שאפשר לעשות ועוד כמה טיפים לטיולים
בקיצר ההקדמה הזאת הייתה קצת מיותרת
אני בעד שכל אחת תספר על הטיול שהיה לה
או על כמה טיולים.... ולאו דווקא מהבית ספר אפשר גם טיול מהצופים או הנוער העובד או השומר הצעיר או כאלו דברים... אז יאללה ספרו:

ל י ס ו ש

New member
טיול שנתי

היום הראשון קמתי ב-5 בבוקר... התארגנתי...הלכתי לבצמפר ששם עוד אפחד לא בא..חח.. ב-6:15 הייתי שם אזז.. האוטובוס בא בערך ב6:40.. עלינו עליו ישבנו חיכינו ליסוע... ואז התחלנו ליסוע.. הגענו למצדה אלוהייים כ"כ קשה ללכת שם...!! ויש כ"כ הרבה ללכת... אז הקיצר היינו שם כמה שעות טובות..ירדנו בשביל הנחש.. אלוהים לא הרגשתי ת'רגליים שלי...!! ואז חזרנו לאוטובוסים... ונסענו לאיזה נהר אכזב... לא זוכרת איך קוראים לו... אז... המדריכה הראתה לנו שם איזה נחשים שוכבים ונחשו מי היה הדוגמא?! אמיר ואסף..חח....בקיצר הם הראו לנו... ואז המדריכה שאלה "אתם יודעים מה הבעיה עכשיו?!" אמיר כזה "הבת לוקחת גלולות?!?!" חחח.... איך נקרענו. היו קטעייים...!! ואזז נסענו למלון.. במלון החדרים ממש יפים וזה חוץ מהאוכל הכל סבבה אבל האוכל נראה מקולקל... אז התקלחנו לבשנו בגדי ים ונסענו למעיינות חמים... איזה כיף שם..! נראהלי שזה החלק שהכי נהנתי... והצלחתי לשחות אפילו כמה בריכות.. [עם הפסקות..חח..] ולא ידעתי שאני יודעת לשחות יותר ממטר... חזרנו ב-11 הלכנו להתקלח... ואז קפצנו על המיטות עשינו בלאגן...!! חח... הלכנו לישון משו כמו 12:30... היינו נורא עייפות והמורה נכנסה בפעם ה-3 לחדר כדי לצרוח עלינו שאנחנו לא ישנות...כי כולם צחקו בקול...חחח והלכנו לישון גם בגלל שהיא איימה עלינו להעיף אותנו לישון במזדרון...חיחיחי... אה וגם עצרנו בקניון של ים המלח.. קניתי שם: קליפס שפתון עיפרון לעיניים ארטיק לי וללירון טבעת ונראה לי שזייהו... היום השני היה סבבה..!! קמנו ב-6:30 ואמרו לי שהייתה רעידת אדמה בים המלח... וגם אצלנו. אני לא הרגשתי... ישנתי...=() התארגנו... יצאנו לאכול אחריזה נכנסנו לאוטובוסים ונסענו למערות הקמח.... דינצמן והמדריכה עבדו עלינו רצו לראות אם אנחנו אמיצים... והלכנו למערת הקמח בלי פנס...!! השארנו אותם באוטובוסים בגלל שלא אמרו לנו לקחת אותם איתנו... היה מפחיד..!! חצי מהבנות בכו...חח... אני לא...=) [מרגישה גיבורה...=)] ומשם הלכנו לעין גדי... היה כיף שם וזה.... אבל קרה שם משו מפחיד.. מישו מהשכבה שלנו זרק אבן למטה.... זה פגע לתייר בראש פתח לו ת'ראש והוא במצב קשה עכשיו והוא מתאשפז... קלטו התייר בא לישראל כדי לנוח... הוא בא עם אחותו... וככה נגמרה לו החופשה... ואולי לא רק החופשה... אפחד לא יודע מי זרק..."\ וזה נורא הפחיד אותנו.. התייר היה מלא בדם... אחרי זה הלכנו לאכול ואז חזרנו עייפים ומרוצים הביתה=)

enjoi butterfly

New member
ואיי אז ככה...זה בטח יהיה קצר..../images/Emo13.gif

כי אני בטיול פעם בשנה... עוד שבועים יש פסטיבל ...אח שלי מערגן משהו סביבתי.. אז כל שנה אני הולך שבוע לפני...תחלס השבוע לפני הכי כיף..:) עזבו אותכם למה...את זה תשאירו לי..אז בספטיבל עצמו גם כיף כי אז אני לא עושה כלום כי אני מהמקימים ואני מקל חולצה של צוות כזאת מגניבה!.. ואז מה שזה נותן זה הדבר היחיד...השווה כאליו זה כניסה למיטבח שרעבים ולא רק בשעות האוכל... ומה עוד זה לא הרבה אנשים ככה 1500 ומאוד כיף מכירים אנשים..מיכל הארץ... 7איי עשה לי דודה שזה כבר יהיה עוד שבועיים אני כבר לא פעם ואיזה שבוע וחצי !!!?..איזה כיף!!!...לפגוש את כלום לשבוע וחצי...ואני יתגעגע אליכם מאוד!!!. ואני יספר מה היה ועם יש מישהו רציני שרוצה לבוא לפסטיבל שידבר איתי במסרים ( הספטיבל חינם..הוא על בסיס תרומות..שכל אחד יכול לתרום כמה שהוא יכול ורוצה וזה לא חובה...)

enjoi butterfly

New member
סיפרתי מה...ואולי אנשים לא פה?..../images/Emo4.gif

לפחות עכשיו אולי יותר מאוחר..

sh53

New member
אתה מספר לנו כמובן עוד שבועיים

איך היה וכמובן בפירוטטטטטט, את כל הפרטים, אפילו אם משהו נראה לך לא חשוב או משהו קטנצ'יק.

אוייי..הטיול שלנו היה הכי אחי!!!

חחחחח...לוזכרת באיזו שעה הגעתי לבצפר אבל כרגיל יצאנו מאוחר ....חחחחחחח..אניווי,אני גם לא ממש זוכרת לאן נסענו...חחח..אבל שמו אותנו באכסניית נוער בכפר ערבי.{נשבעת לכם..קיבלנו אבנים בחלון...הסיבות לזה יותר מאוחר.}לא זוכרת איפה זה היה...אוווווףףףףףף!!!חחחחחח....אז קיצר מאוד סבלנו שם,הטיול והמסלולים לא היו הכי כייפים שיש..נראה לי לפחות...אני ממש לא זוכרת..היה די בסדר לדעתי...חחחחח...האכסנייה הייתה לא משהו והאוכל גרם להקאות....אבל הקטע הכי טוב שהיה בכל הטיול היה בלילה בחדרים,במיוחד אצלנו בחדר....חחחחחחחחחחחחחחחחחחח....איזה קטעים הלכו...למות ממש...היינו ארבעה בנות בחדר..אבל בלילה פתאום היינו איזה שש בחדר עושות צחוקים....מה שהלך שם.......שתיים נרדמו ביחד,אחת לא ישנה אבל גם לא הגיבה..{חיחיחיחיחי}והשאר{אני,לינוי וחלי}עשינו ת'כייף של הלייף,רק שללינוי לא היה ממש כייף....חחחחחחח....חלי ועוד ילדה שנרדמה לא היו מהחדר שלנו,ולינוי מאוד רצתה לישון,ועשינו מספיק צחוקים כבר לילה אחד אז היא ביקשה מחלי ללכת,אבל חלי לא הלכה...רק שיגעה אותה יותר..ואני מתפוצצת מצחוק....אני לא יכולה לתאר את מה שהלך שם...אם לא ראיתם את זה לא ראיתם כלום בחיים שלכם...אפשר היה למות מצחוק מחלי ומלינוי המסכנה...הלכנו לישון ב-3 בבוקר....חחחח..וקמנו בשש.{בעעעעעע} וזהו{הלילה השני לא היה מעניין...לינוי לא רצתה שחלי תבוא...}

spirit noa

New member
טיולי ../images/Emo121.gif ../images/Emo88.gif ../images/Emo70.gif בום :)

הטיול השנתי ואו איזה כיף הוא.. אם אני עכשיו יתחיל לספר ת'חוויות תאמינו לי שזה לא יגמר.. אהממ.. טוב אז נסענו לניצנה אני וכל הכיתה שלי עם כמה מורות מעצבנות אבל מזה קורעות חחחחחח..... אזז.. הביאו לנו מדריך בשם דניאל (
) מזה חמודדדדדדד שכל הטיול צחק, עשה איתנו כיף.. והכי מצחיק שהוא היה כל הטיול עם אותם הבגדים זה היה 3 ימים! ונחשו מה?
הוא אכל אבנים..כן מה שאתם שומעים.. חחחחחחחחחחחחחחח זה היה קורע.. עלינו על הדיונות עשינו מדורה הכנו לבד לאכול באמצע שום מקום.. שיחקנו כמה משחקי חברה שהיו מסההההה מגניבים.. ו......(בערב..) כשנסענו לאכסניה היה לנו ערב אהבה חחחחח דניאל כזה התחפש (שם עליו רק סדין) וצייר לו ללבות אז אני כזה נכנסת הוא אומר : "ברוכה הבאה לעיר האהבה ,ומצייר לי לב .. " חברה שלי נכנסת והוא כזה בא לצייר לה לב על הפנים והיא אומרת "לא.. תודה.. זה ילכך ת'איפור ואני נקרעתיייייייי חחחחחחחחחחחחח....... התחילו להסביר לנו על זיווג של בעלי חיים.. חחחחחחח זה היה קורע.. ביקצר מז'זה נהנתי.. היה כיף
.. נהנתי מכל רגעעעע ואני מחכה לטיול הבאא של כל הכיתה.. למרות שהשנה אנחנו נפרדים
אני עובתר לתיכון! כיתה י'! נההההההההההה

sh53

New member
פה אני דווקא נורמלית ../images/Emo2.gif

(לעומת השרשור האחר בו לא הייתי הנורמלית), אפילו עד היום כשאני יוצאת לטיולים, אני "נורמלית" (יודעת שזאת לא חכמה להעיד על עצמי, אבל מי יעיד?). למי צבעו את הפנים בטיול עם משחת נעליים או משחת שיניים? את מי נעלו בחדר או מחוצה לו? עשו לכם משהו מופרע/מפחיד? זה הזמן לספר לנו.

spirit noa

New member
אותי אותי בו בו בו פויה לה תתביושנה

הם צבעו לי את הפנים 5 פעמים! ואני רציתי לישון הייתי עייפה השעה 4 בבוקר הם ערות ואני מתה לישון ! עד שנרדמתי קמתי ואני רואה צבעים על המיטה שקלעתי שהם תיחמנו אותייייי, חחחחחחח זה היה מעצבן.. עד שמחקתי את זה מהפניםםםםםםם שיווווווווווו, ועל תחשבו שהם לא קיבלו בחזרה קיבלו כיפליים.. חחחחחחח היה מצחיק..
!|
!
!||

תות15

New member
נו באמת...

צבעו לי ת'פנים אלף פעם (חלק בהסכמתי..) וגם ת'נעליים פעם החניכים צבעו לי במשחת שיניים.. ונעלנו את עצמנו בשבט מיליון פעם..ונעלתי את האחיות הסתומות שלי בחדר שלהם מלאאא פעמים גששמרתי עליהן בחופש בגדול..ובכלל התעללתי בהן..הכנתי להן שוקו עם מלח...הן שתו גוגול-מוגול ועוד הרבה ניסויים שערכתי בהן.. זהו..

סיפור נחמד ביותר...

עלילה פצצה..... נשמע טיול משהו BEST איזה כיתה את שכבר לקחו אותכם למקומות האלה?

למעלה