טיול שנתי...

Tar Himself

New member
טיול שנתי...

טוב אז ככה: ביום ראשון השכבה שלי יוצאת לטיול שנתי 5 ימים. עכשיו אני מתכנן לא לתת לאנשים לישון בלילה. אז יש לי כבר רעיונות רגילים: אנטיקים, סטירות וכ"ו. אז אם יש למישהו רעיון זה יתקבל בברכה. עכשיו לעיקר: טיול שנתי שעבר חבר שלי, בלילה האחרון ריסס לי את השיער עם ספרי זהב, עכשיו זה לא היה ספריי זהב לשיער - אלא לקיר. בקיצור הייתי צריך להסתפר.... נקמתי בו כבר עם קמח וביצים אבל זה ממש לא היה מספיק! אז אני מתכנן כמובן להחזיר לו בטיול שנתי. חשבתי על לגלח לו גבה אחת שזה רעיון ענק. אבל אם למישהו ממכם יש עוד רעיונות יותר טובים אני ישמח לשמוע. Be Wicked

CKYGUY

New member
אמממ..:

1. לגלח לו חלק מהשיערות בראש. 2.מתי שהוא ישן, לקחת שעווה, לשים לו על הרגל ולהוציא לו את זה...חחח זה מצחיק.. 3.לקשור אותו כשהוא יישן.. 4. לנעול אותו בחדר כשהוא מתקלח. 5.לירוק לו בבקבוק מים. 6.לצבוע אותו בטוש. 7.להחביא לו ת'תיק כמה ימים. 8.להוציא לו ת'קרש , שמתחת למזרון , ואז הוא ישקע כשהוא יישן :).. 9.כשהוא ישן , לשים לו אוזניות ולשים פול ווליום דת' מטאל! 10.לשים לו דבק\מסטיק\פלסטלינה על הראש..ותאמין לי , הוא ימות מצרחות :) 11.כשהוא ישן , לשים לו בין הכרית לראש גרב\גרביים מסריחות..

Ocean Born

New member
../images/Emo2.gif בשום פנים

ואופן לא לשים מסטיק על השיער!!!!!!

נצל"ש!!

משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי משעמם לי מאוד! מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד !!!!!!!!!!!!!!!

sweet 666

New member
ההאאמ....משחת נעליים אולי..?

בדרך כלל זה אדמים ומשחות שיניים...אבל זה רגיל כזה...מגיע לו יותר..חח אפשר לשים לו משהו בסבון או שמפו...לקשור נעליים חזק(את השרוכים), לתת פלוק( מכה עם הזין ), להשתין עליו כשהוא ישן...להשתין על הכרית שלו לפני שהוא הולך לישון( ממש מצחיק, אחותי סבלה ממש...חח)

VVEE MAN

New member
חחחח נחמד

אהבתי את הקטע עם הפיפי שמע משהו שעשו שני ילדים מהחדר שלי בטיול שנתי אחד הוריד למישהו שישן את המכנס ואחד אחר דחף לו כפית לתחת חחחח והם צילמו את זה ויש לנו תמונה איכס חחחח אבל היא לא אצלי :\

JACKASS 4 LIFE

New member
אממממם....

ערמת ילדים של כל השיכבה עליו שהוא יושן.... להשתין עליו... לתת לו בוקס בפנים שהוא יושן... להטביע אותו באיזה אגם... לקחת סבון לשים בתוך גרב ו.... במיקלחת לשים ג'ל על ה-ז ו... טוב אין לי עוד רעיונות חולניים... אהה משהוא אחרון להגיד לאיזה ידידה טובה שלך לחרמן אותו להפשיט אותו וליברוח עם הבגדים...

למעלה