חברה הגיע הטיול השנתי האחרון, והחלטתי להפתר מתדמית הילד הטוב, ולעשות משהו מעניין. מישהו ספר לי שהוא פעם שם אבקה משלשלת בבבמבה, ונתן למה בנות, ולא היה כ"כ נעים. יש למישהו עוד רעיונות?
בטיול השנתי היה איזה פדל(הזכר של פדלאה) שלא הזיז את התחת שלו מהאטובוס...בקיצור אז הביאו בקבוק מים "כדי שלא תתייבש" עם כמה טיפות של חמור משתן שאחת שהיה לה תיק עזרה ראשונה...בקיצור נתנו לו לשתות...ואחרי כמה דקות עברה השמועה והגיעה איזו מורה שצעקה עלינו למה אנחנו נותנים לו לשתות חומר משתן...אז צעקנו עליה בחזרה-"נו ברור שמים זה חומר משתן...מה לא מובן? אחרי ששותים מים-משתינים!" אז יצא שזה גם היה מצחיק בטירוף וגם לא העיפו אותנו הביתה....
אל תשנה כלום בך הרי ברור שבטיול שנתי כולם מדברים עם כולם כי אין משהו אחר לעשות..... אני הלכתי לטיול השנתי ואני נחשבת לילדה טובה ואיך שהם ראו אותי עם בגד ים הם התחילו לשאול אותי"מה את בביה"ס שלנו?".....ופתאום כולם דיברו איתי והיו מנומסים כל לילה הם אמרו לילה טוב כל בוקר הם אמרו לי בוקר טוב.....
תגלח למישהו/י את הגבה שהם ישנים תכין בלוני מים ותזרוק מהחלון של החדר תשים למישהו חומר משלשל בפיתה או משהו, אבל זה כבר אכזרי, כי נגיד הוא יתקע עם שלשול חבל על הזמן באמצע הר, בלי שירותים בלי כלום, לא מתאים... ולא זוכר אצלנו בטיול השנתי שהיה לנו כאילו האחרון, לא היה כיף, כי חילקו את השכבה לשניים חפיף אבל עזוב אותך שטויות, תשאר ילד טוב