טיול שנתי

leeloo

New member
טיול שנתי

ובכן, בחלום חלמתי שאני מתכוננת בבוקר לטיול השנתי, ואני מכינה את הדברים, ומשום מה כל הדברים שלי נכנסים בנרתקי קטן (במקום בתיק ענקי שאני תמיד לוקחת) ואז הסתכלתי על השעון וראיתי שנשאר לי עוד חצי שעה עד לעשה שאני צריכה להיות בה בביה``ס. אז התקשרתי לחברה שלי ושאלתי אותה מה שלומה ואיך הולך עם ההתארגנות, אז היא אמרה לי שהכל בסדר אבל היא לא תדבר איתי כל הנסיעה כי היא לא מרגישה טוב. אז שאלתי אותה- ארבע שעות ואפילו יותר, לא תדברי? איך אפשר? אז היא אמרה שאין מה לעשות, היא פשוט לא מרגישה טוב, והיא תישן באוטובוס או משהו. ואז קרה דבר מוזר- ראיתי אני אנשים לידי. אחד גבר, השנייה אישה, כל אחד עומד בצד אחר ושניהם אומרים בקול רם ביחד: ``הכל סובב סביב זה!``, ואז הכל נהיה שחור וכל מה שראיתי היה שני קווים לבנים שנמתחו ממני לאיפה ששני האנשים עמדו. ואז התעוררתי. חלום מוזר, אני יודעת... אבל אם הם לא היו מוזרים, הם לא היו כל-כך מעניינים... והפורום הזה לא היה מתמלא... מחכה לפירוש, לילו נ.ב. השארתי הודעה, שמסרבת לעלות למעלה, שירדה למטה בגלל כל המריבה עם חני הזו וכל שאר ההודעות שרשמו... אז אני אודה לך אם תתייחס גם לחלום הזה.

מממ...

מה שני הקוים יצרו? משולש??? האם, לדעתך, זה קשור לשיעורי מתמטיקה או הנדסה...? חלומות פז, רואה בכוכבים.

leeloo

New member
מה?! איך שיעור מתמטיקה?!

ולמה התייחסת רק לקווים? היו עוד חלקים בחלום.... בכל מקרה הקווים לא יצרו שום דבר, הם פשוט יצאו ממני לשני כיוונים מנוגדים. אחד לימין, לאיפה שהיה הגבר או האישה, לא זוכרת, והשני לשמאל. ומה זה הדבר הזה שהם אמרו לי?

תסלחי לי, יקירתי.....

אבל אני לא מחויב לענות על כל חלום.....דיברנו על זה, לא? כשתהיה לי התיחסות לחלום שלך, או לחלק ממנו את תדעי...בינתיים, אל תשליחי אותי למטה לחיפושים אחרי חלומות אבודים. חלומות פז, רואה בכוכבים.

leeloo

New member
זה לא חלום אבוד....

שמתי אותו לפני יומיים והוא היה ההודעה רביעית במספר... משום מה לא עניתי לי על זה... אומנם נכון שיש אנשים שזקוקים לזה יותר, אבל זו אינה סיבה לא להתייחס לאחרים... ואני בטוחה לאף אחד לא יקרה כלום אם תענה גם לחלומות לא כאלה קריטיים לחיי היומיום. מחכה לפירוש, לילו

שוב...

שוב אני חוזר ואומר, פיתרון לחלום לוקח זמן, וכמו ששמת לב, אני היחיד שפותר כאן חלומות, כך שלפעמים יש חלומות מסוימים שלא מקבלים פתרון. בכל מקרה, אני קורא את כולם, ואם אני מוצא נקודה חשובה שהחולם צריך לשים לב אליה אזי אני מעלה אותה. אותך, הספקתי להכיר מהרבה חלומות שאת מעלה פה. כך שאני יודע לזהות, בחלומותיך, אם קיימות הבנות חדשות שעלייך לדעת. במידה וכן את תדעי מכך... אני מבקש ממך לא להתעקש, זה לא יעזור. תנסי להבין... חלומות פז, רואה בכוכבים.

שתיקה =זהב...

חשוב לנסות ולהבין מי היו הגבר והאשה. נראה שאת מרגישה מקושרת אליהם בצורה מסויימת...ושיש להם מסר להעביר לך. מה שקרה לפני, מתאר אותך, כאחת שאוהבת לדבר הרבה, ולא מבינה את השותקים. ``שתיקה שווה זהב``. חלומות פז, רואה בכוכבים.

leeloo

New member
די....

אני לא בן אדם כזה... אולי אני אוהבת לדבר אבל אני לא אדחוק סתם באנשים לדבר כשהם לא רוצים! יכול להיות שכל הקטע הזה נובע מהתסכול שלי שיש אנשים שהם ביישנים ולא מגנים על עצמם או אומרים מה שהם רוצים לאחרים. פשוט יושבים ומתבשלים בתוך המיץ של עצמם, כי הם לא מסוגלים לומר את מה שהם חושבים או מה הרצונות שלהם. יכול להיות שבגלל זה אני אומרת לה- איך את יכולה במשך 4 שעות לשתוק?

למעלה