טיול שנתי

טיול שנתי../images/Emo70.gif

טוב יום ראשון אני יוצאת לטיול שנתי
ובגלל זה פתחתי פה שרשור של טיולים.. ספרו מה החוויה שהכי זכורה לכם בטיול השנתי - בכל זאת השנה יהיה טיול אחרון
אני אתחיל ואספר שבטיול של שנה שעברה הכרתי מישהו בשכבה שלי שלמד איתי מכיתה ז' ואף פעם לא כל כך עניין אותי.. בכל מקרה הפכנו להיות ידידים ממש טובים
אבל רבנו.. טוב, זה אמור להיות שרשור אופטימי... אז - יאללה

Who Knowsss

New member
גם אני יוצאת לטיול שנתי יום ראשון!

אממ... חוויות... שנה שעברה ביום השני לטיול הופיעה לי דלקת בעין... משהו די חמור
זה גרם לי להפסיד את אחד הימים הכי כייפים... אולי לאחרים יש חוויות יותר נעימות משלי

לירושלים ומדבר יהודה..

היינו בגולם כבר איזה 4 פעמים...אני יכולה להדריך לך את הטיול מרוב שחרשנו על המקום הזה.

Who Knowsss

New member
גם אנחנו היינו שם כבר...

אבל המסלול עכשיו הוא שונה... ודווקא נשמע כייף מהרגיל הרבה יותר מתאים לי לחצות כמה עשרות מטרים בשחייה מאשר בהליכה
בכל מקרה, תהני לך המווון בטיול - זה הכי חשוב!

Ez sLeeP

New member
חוויה טראומטית..

בטיול בכיתה ח', שהיה מכל הבחינות - טיול מקסים, ישנו בבונגלוס שכאלו, והמזרונים היו מזעזעים, והתנאים עוד יותר - אבל זה היה טיול זולה יותר מאשר כזה שדורש מאמץ פיזי, אז אהבתי. בכל אופן, קמתי בבוקר אחד עם עיגולים וכל מיני יצירות אומנות עשויות-אודם, תודות לילד ארור שנקרא לו ד'. יימח שמו וזכרו.

../images/Emo98.gifאוקיי אז ככה.......

בטיול השנתי שלי השנה... הלכנו לאכסניה באילת.......שבע בנות בחדר מה שאומר שכל יום רבנו ולכן את רוב זמני ביליתי בלובי....כמו כן עשינו סבב חדרים ונכנסו לחדרים וכמה ילדים לימדו אותנו איך לעשות שהחדר המזעזע שלנו יראה טוב ...אז חזרנו מהר לחדר וסגרנו כמה אורות...והם צדקו בחושך החדר נראה הרבה יותר טוב..... ואני אישית התחברתי לכמה אנשים נחמדים והכי מהנה היה השיט שעשינו עם המלווה שלנו בסירת מנוע...והוא התלהב נורא כל פעם שהוא ראה אותנו הוא אמר לנו" הנה צוות הסירה שלי...." בקיצור היה כיף.......

תהנו../images/Emo70.gif

לי כבר היה טיול שנתי השנה לאילת.. הטיול הכי מהנה שהייתי בו...
הכי נהנתי מהצלילה שעשינו..היה כיף.. רק הכי מעצבן שפיצלו לנו את הכיתה בדרך הלוך, ובטיול עצמו

*superstar*

New member
הכי כיף היה בטיול של כיתה י' לגולן.

פשוט מקום מדהים!! והיה טיול מעולה!!! תהני בטיול לאילת... אוחח... *דיד*

למעלה