טיול שנתי

נמו3

New member
טיול שנתי ../images/Emo26.gif

לוקחים אותנטו לטיול שנתי השבוע "לאילת" (יעני אילת -תכלס אנחנו נמצאים שעה ליד העיר עצמה) ומה שהכי גרוע שאנחנו ישנים באוהלים מין מאהל כזה שכול הבנים באוהל אחד וכול הבנות באהול שני גם אצלכם זה ככה?? אך הטיול שנתי שלכם היה? /או עומד להיות??

אצלכם זה עוד טוב

אותנו תקעו בחי-בר יטבתה(רבע שעה מאילת בערך)ישנו בשקי שינה על החול! מי שהביא אוהל-ניצל. (אני ישנתי עם חבר באוהל

rasmus girl1

New member
אוי נו,

בלי פינוק יתר. זה לא אוהל פלסטיק שעומד להתפרק. זה מאהל גדול מבד. אז תשני 2 לילות באוהל,לא יקרה כלום,באמת שלא. הטיול שנתי שלי היה בצפון,ישנו באבני איתן במאהל לבנות ומאהל לבנים,היו מזרונים וכל אחד הביא שק שינה וכרית מהבית היו את הנסחפים שהביאו מצעים שמיכות וכאלה.. אבל זה כולה 6-7 שעות שאת ישנה שם,פעמיים. זה הכל. ודווקא ישנתי טוב מאוד ואני טיפוס שלוקח לו מלא זמן להירדם.

devilz

New member
רק אצלנו

כשיש טיול באוהלים לא מפרידים בין בנים לבנות
? שנה שעברה
תלו לנו באמצע אוהל ענק סדין ואמרו לנו כאן בנים כאן בנות
כעבור שעה נפטרנו מהסדין
לזכותם יאמר שהם ניסו

Itay Simons

New member
עזבי טיו"ש

גם בשירותים בבצפר אין כבר הפרדה, התייאשו מלשים שלטים

iti4

New member
יאאאאאא

למה אצלנו איין דברים כאלה..
אצלנו פשוט יש מאהל בנים ומאהל בנות ואסור להיכנס ומי שנכנס עף הביתה..ככה זה היה שנה שעברה...וזה דיי עבד

VInterrupted

New member
אצלנו השנה בטיול השנתי לאילת

ישנו באיזה אכסנייה אז התארגנו בקבוצות של בנים ובנות לחדרים אבל אני די בטוחה שמי שרצה יכול היה להתגנב לחדרים אחרים... שנה שעברה כשישנו איפשהו בדרום באוהלים גדולים בכלל לא הייתה הפרדה בין בנים לבנות..יעני ב כ ל ל...היה די שאנטי כזה חח

iti4

New member
איזה כיף לכם

אצלנו בבית ספר מודעים לכך שזה ייגמר לא טוב עם ייתנו לבנים ובנות לישון ביחד

למעלה