טיול שנתי בע!

טיול שנתי בע!

טוב חזרתי נכון התגעגעתם? ברור.. (איפה היית בכלל:]) אם פתאום ראיתם שנועה הקרציה החדשה שותקת זה כי הייתי בטיול שנתי.. אני מקווה שמי שעכשיו בהופעות נהנה לו:] תהנו גם בשבילי.. ואני מצטרפת לאיחולי ה-שנה הטובבבבבבבבבה.. שתהיה לנו באמתה שנה הכי טובה שיש ותשמרו על עצמכם:] נועה עייפה והולכת לישון ל"ט

היה כיף..

היה מאוד נחמד ומאוד מעייף.. :] חוצ מזה שכל הטיול קראו לי ולחברותיי פריקיות... (ערסים חע! ) ואז התחלנו לריב איתם:] (נו ראוה צבי? היה לי עם מי לריב:]) חח אז זה כיף לריב עם פרחות דעו לכם זה משפר תמצב רוח!

אין לך מושג איזה ריבים היה לי איתם

ואין לך מושג איך אני שונאת אותם.. ד"א מתי ואיפה עברי ברדיו..? בגגללגלצ או גלצ? :] וזה מבראשית בשידור חי?

לא לא לא

נועה [קרובת בית שלי] הערסים והפרחות אצלנו יחסית רגועים ואם לא חכי שיגיעו לתיכון שם לא תשמעי מהם בכלל זה נכון שפתאום הם נורא התרבו אצלנו בישוב אבל עדין... יש אולי 20 עבריינים רציניים ולא יודעת למה אני תמיד הסתדרתי עם פרחות
ונועה-בובה, זה ממש לא טוב לריב עם אנשים!

מה קורה לך!?

ראית את השכבה שלי?! ראית את הח'?! את הט'?! הדור שלכם זה לא הדור המזויין שלנו! אני באמת מקווה שבתיכון הם לא יהיו בתחת שלנו "הפריקים" ושכל מה שהם יעשו כל היממה שיהיו תקועים בשירותים ויעשנו כמו קיטור ויקללו את המורים! בע וזה נכון שכולם מתקבלים בסוף לתיכון הזה? אותי הפרחות שונאות כי אני "מסתובבת עם האשכנזיות ממבשרת ולא עם הבנות מהקסטל" למרות שאני בכלל לא אשכנזייה הם עדיין קוראות לי ככה.. הן כת גזענית הפרחות!!!! יא חח בואי ניפגגגגש..

Ez sLeeP

New member
ביצפר קסטל?

זה פנימייה או ביצפר או מוסד חינוכי כלשהוא? כי במיונים לערבית, יצאתי החוצה כדי.. (לא חשוב) ושמעתי שני ערסים בטירוף מדברים על זה. או שזה לא זה. לא חשוב. מעשנים בשירותים?! זה הזולה שלכם? אין להם מקום אחר?! ח', ט'?! לא מוקדם קצת? הנוער של היום.

זה מבשרת....

קסטל זה לא בצפר :) פעם היו שני ישובים שאיחדו אותם ומה שמחבר בינהם זה גשר הראל.... האחד נקרא בכלל 'מעוז ציון' אבל כיוון שאתר הקסטל המפורסם נמצא שם משום מה נוטים לקרוא לו 'הקסטל'..ששם הערסיאדה חוגגת ויש את מבשרת שהיא יותר גדולה.. בחטיבה מעשנים בשירותים בתיכון כבר יש מחששה.. למרות שכשאני הייתי בחטיבה הייתה לנו מחששה כנראה הם לא מודעים אליה
חוצמזה..יש ילדים בכיתה ו' שכבר מעשנים..אז נדבי אל תתפלא

היייתהההההההה מחששה!

עד שהם הרסו אותה.. או שנתי היה מבקר שם יותר מדי.. חע עכשיו כל חמש דקות נכנסת מורה לשירותים בטיול ערסים עישנו בחדר והיה להם גלאי עשן שם חעעעע נכון יפה?! תפסו אותם! אין מאושרת ממני:] עכשיו תודי.. הם לא מפגרים!? אמרו להם כבר שיש שם גלאי עשן ואזהירו אותם!!!!! איפה השכלללל1?

ה-"קסטל"

מבשרת מתחלקת ל4 חלקים (לפחות אצלי:]) קסטל, מבשרת ישנה מבשרת חדשה והרכס.. הקסטל מרובה בערסים.. (סטיגמה:]) אז לא התכוונתי לביצפר.. התכוונתי לשכונה.. וקסטל זה גם הר במבשרת.. יאכס כן הפרות האלה אם אתה נכנס לשירותים אתה יוצא כולך מעופר ומסריח ואם פתאום מורה נכנסת אז כל הפרחות הקטנות נכנסות לתא שלך ולא משנה באמצע מה אתה.. חוצפה לא?! :] ואם ח' ט' זה מוקדם.. שלא תדע מה ו' וז' עושים.. פשוט בושה הנוער הזה.. לא מה שהיה פעם! :]

לא כרמית אל תעשי לי את זה!

כיצד עכשיו אני אעביר לילות במחשבה שאין לי עם מי לדבר על ישובנו?! :[

ZVI Z

New member
מבשרת כוווולה זה מקום של ערסים

וזה לא קשור לסטיגמה. זה פשוט נכון,זה מעצבן להסתובב שם כי בכל פינה יש ערסים. בעיקר בכיכר הזאת עם ההרבה דשא,לא רחוק מהקניון.

חח

מצטערת זה פשוט הצחיק אותי עד כמה אתה צודק.. אבל אני וכרמית לא פרחות.. נכון?:] בוא היום בערב לכיכר.. יאכס מחזה זוועה!

ZVI Z

New member
כבר הייתי שם מספיק פעמים,תודה

אמרתי לחבר שלי שגר שם שהם מוציאים לי ת'חשק מלבוא אליו בגללם והוא הבין אותי. הוא בכלל יש לו עבר איתם,כי הוא היה במשא"ז ואז קראו להם שיש מכות אז הם באו להפריד וזה היה כמה ערסים ומאז יש ביניהם ''מתיחות''.

למעלה