טיול שנתייייי

Billy Shirs

New member
טיול שנתייייי

דמיינו את התרחיש הבא: אתם יוצאים מחר לטיול שנתי (גם אם אתם לא בגיל, לא אכפת לי). היעד: מדבר. הזמן: ארבעה ימים. ציביליזציה: אין. אוכל: בעיקר לחם עם ממרחים שונים, בערב משהו חם בתוספת חול. שינה: באוהלים, עם שקי שינה ומזרון שטח (אם יש לך מזל). שירותים: בטבע. אכן עסק ביש. אז בהנחה שמישהו שואל אתכם, איזה כוח תעדיפו שיהיה לכם במצב כזה? האם -
super strength - כדי להצליח לעלות בעליות האלה, למשוך את עצמכם למעלה, לסחוב את הג'ריקן באופן תמידי ולעזור למתקשים?
מהירות על - כדי להגיע ראשונים לחניון (אבל מצד שני, להשתעמם כל היום לבד)?
טלקינזיס - כדי להקים את האוהל ללא מאמץ?
קריוקינזיס - כדי לקרר את עצמכם בשמש המדברית הקופחת, להגן על הגבינות מפני התחממות וכתוצאה מכך גועל נפש, ולזכות באהדת חבריכם?
פיירוקינזיס - כדי להדליק מדורה, להכין קפה ולחמם את עצמכם בלילה הקפוא (אבל מצד שני גם לשרוף את האוהל)?
תעופה - לא שימושי כל כך אבל מילא - אפשר לעוף מעל המדבר. וופי
בלתי נראוּת - כדי להתפלח לאוהל של י'ניקים שאינם חושדים בדבר?
שליטה בטכנולוגיה - חסר תועלת לגמרי, שהרי תחזרו לימי הביניים, אבל נו מילא?
טלפורטינג - כדי להגיע הביתה במהרה ולחסוך לעצמכם חמש שעות נסיעה?
שליטה בזמן - כדי להעביר את הסיוט הזה כמה שיותר מהר?
יצירת אשליות - כדי לעשות את תעלול י"ב הכי טוב שנראה אי פעם?
התחדשות תאים - כדי להימנע מחתכים כואבים?
דיבור עם בע"ח - כדי שאם כבר תראו יעל, תוכלו לפצוח איתו בשיחה מאלפת? וול, נראה לי שנתתי פה מבחר מרשים... כמובן שאם אתם רוצים אפשר להוסיף, אבל ברצינות - מה הכוח הכי שימושי לטיול זוועתי שכזה?

תעופה - לעוף, לישון בבית ולחזור:)

טלפורטינג - להופיע בבית, לישון ולחזור:) ריצה - לרוץ הביתה, לישון ולחזור:) אני חושבת שהבנתם את הכוונה שלי ואת מידת אהבתי לטיולים שנתיים (לא לטיולים באופן ספציפי, שנאתי ממש את הטיולים של בית הספר)

וכן, כבר אמרו לי היום שאני עצלנית.

(אני מוחה - אני לא עצלנית, יש לי בעיות ברגלים - הן לא רוצות לזוז!)

אני מוחה על מחאתך על מחאתי.

אני לא עצלנית. ממש לא. זה שבזמן האחרון יש לי קצת בעיות בריאותיות ואני טוחנת בשמירות לא אומר שאני עצלנית! ואגב, |הדגשׁ|באמת יש לי בעיה ברגל שהתפתחה מהצבא ולפני שהתגייסתי רצתי כל יום, אז אני לא עצלנית!|זועם| (אין לי כוח לבדוק איזה אייקון זה
) והיום אני בגימלים בגלל הרגל הטיפשה שלי.

supercoconut

New member
זה מה שאני הולכת לעשות שבוע הבא! ../images/Emo6.gif

שלושה ימין באזור המכתש הגדול, באוהלים על רצפת החול. בלי שירותים. ואיך אפשר לקרוא לשכבה שלי ציוילזציה?! ומה שיביאו לנו לאכול...כבר עדיף יהיה לרדת על הברכיים ולאכול את החול חח. XD

supercoconut

New member
וכמובן שהכוח הכי יעיל הוא...../images/Emo2.gif

טלפורטציה לשלוח את עצמי למקום עם אוכל.ושירותים.

למעלה