Billy Shirs
New member
טיול שנתייייי
דמיינו את התרחיש הבא: אתם יוצאים מחר לטיול שנתי (גם אם אתם לא בגיל, לא אכפת לי). היעד: מדבר. הזמן: ארבעה ימים. ציביליזציה: אין. אוכל: בעיקר לחם עם ממרחים שונים, בערב משהו חם בתוספת חול. שינה: באוהלים, עם שקי שינה ומזרון שטח (אם יש לך מזל). שירותים: בטבע. אכן עסק ביש. אז בהנחה שמישהו שואל אתכם, איזה כוח תעדיפו שיהיה לכם במצב כזה? האם -
super strength - כדי להצליח לעלות בעליות האלה, למשוך את עצמכם למעלה, לסחוב את הג'ריקן באופן תמידי ולעזור למתקשים?
מהירות על - כדי להגיע ראשונים לחניון (אבל מצד שני, להשתעמם כל היום לבד)?
טלקינזיס - כדי להקים את האוהל ללא מאמץ?
קריוקינזיס - כדי לקרר את עצמכם בשמש המדברית הקופחת, להגן על הגבינות מפני התחממות וכתוצאה מכך גועל נפש, ולזכות באהדת חבריכם?
פיירוקינזיס - כדי להדליק מדורה, להכין קפה ולחמם את עצמכם בלילה הקפוא (אבל מצד שני גם לשרוף את האוהל)?
תעופה - לא שימושי כל כך אבל מילא - אפשר לעוף מעל המדבר. וופי
בלתי נראוּת - כדי להתפלח לאוהל של י'ניקים שאינם חושדים בדבר?
שליטה בטכנולוגיה - חסר תועלת לגמרי, שהרי תחזרו לימי הביניים, אבל נו מילא?
טלפורטינג - כדי להגיע הביתה במהרה ולחסוך לעצמכם חמש שעות נסיעה?
שליטה בזמן - כדי להעביר את הסיוט הזה כמה שיותר מהר?
יצירת אשליות - כדי לעשות את תעלול י"ב הכי טוב שנראה אי פעם?
התחדשות תאים - כדי להימנע מחתכים כואבים?
דיבור עם בע"ח - כדי שאם כבר תראו יעל, תוכלו לפצוח איתו בשיחה מאלפת? וול, נראה לי שנתתי פה מבחר מרשים... כמובן שאם אתם רוצים אפשר להוסיף, אבל ברצינות - מה הכוח הכי שימושי לטיול זוועתי שכזה?
דמיינו את התרחיש הבא: אתם יוצאים מחר לטיול שנתי (גם אם אתם לא בגיל, לא אכפת לי). היעד: מדבר. הזמן: ארבעה ימים. ציביליזציה: אין. אוכל: בעיקר לחם עם ממרחים שונים, בערב משהו חם בתוספת חול. שינה: באוהלים, עם שקי שינה ומזרון שטח (אם יש לך מזל). שירותים: בטבע. אכן עסק ביש. אז בהנחה שמישהו שואל אתכם, איזה כוח תעדיפו שיהיה לכם במצב כזה? האם -