טיול של שבת

טיול של שבת

יש למישהו הצעות לאן? למרות שלא אוהבת חום אוהבת קור הרבה יותררררר יש יום כל כך יפה אז: קשרתי את המשושים עם סרט אדום ולזנב סרט סגול הכנתי מלאי גדול של עוגיות שוקולד עם פצפוצי כוכבים ואני מוכנה לטיסה. שבת זורחת לכם רק טוב!!!

../images/Emo42.gif../images/Emo142.gif../images/Emo42.gif../images/Emo39.gif../images/Emo4.gif

אני ממליצה ... האמת שאין לי לאן להמליץ ... אני עוד מעט הולכת לעבודה .. ככה { תרחמו עלי קצת }שאולי אם הייתי פנויה הייתי עושה סיבוב בטיילת עם המקסימה שלי נהנית מהשמש .. ומי יודע אולי אפילו אוכלת גלידה ..

אממממ יש לי גלידה הכי טובה

הכי טובה ומשובחה מייד שולחת לתינוקת הכי אהובה דלי קטן עם גלידה מיוחדת בטעמים מיוחדים. ושרונינקה כבר חזרת לעבודה??? יווו איך הזמן עובר מהר אני טיילתי לי ועפתי לי ונחתי לי על ענן קטן וחזרתי עייפה ומרוצה שבוע טוב רק טוב!!!

אין בעיה אלינקה!סיימת שיעורים

אם כן משאירה לך על השיש במטבח דלי קטן של גלידה צבעונית ומיוחדה רק טוב!!!

16אלי

New member
סיימתי!!

אני מבין שהשארת לי דלי קטן של גלידה צבעונית? כדי לא לראות אותי כל השבוע. ואני דווקא יבקר כאן בתדירות יותר גבוה!! נה ננה נהנהנ נהנהנהנ נהנהנהנ נהנהנהנ........ המשך ערב מצויין לך ולכולנו!!

חן (*_*)

New member
אלי, אולי תשאיר גם לנו גלידה? ../images/Emo6.gif

ובעיקר לי. אין כמו גלידה טובה לנחם אישה בחופשת מחלה ככה, בין המיטה למחשב ולמטבח לטעום גלידה ממממ...מלוא הכף (ואחרי שאחלים מהחבלה תידרש דיאטה חמורה
)

את יודעת הכל תלוי עם מי את מטיילת

את בני ביום כזה באמת היתי לוקח למוזיון הילדים. בחורה ביום כזה היתי לוקח לחוף דור. סגול(לא תמיד חש צורך לטייל, כן לפעמים מעדיף לעבוד בשבתות)

למעלה