10
A aniroosh34 New member 26/5/04 #1 טיול ראשון יום שבת שעבר הייתי פעם ראשונה בטיול אופנועים על הוירגו שלי ואני חייב להגיד שממש נהנתי, מעתה אני מתכנן לצאת לכל טיול,והרי קצת תמונות,תהנו
טיול ראשון יום שבת שעבר הייתי פעם ראשונה בטיול אופנועים על הוירגו שלי ואני חייב להגיד שממש נהנתי, מעתה אני מתכנן לצאת לכל טיול,והרי קצת תמונות,תהנו
פ פיני007 New member 26/5/04 #22 פרטים בבקשה, פרטים בבקשה הטיול : מאיפה לאיפה??? קצת פרטים. ברור שהיה מאד פופולרי לפי כמות המשתתפים. סגרו כבישים בשבילכם?
פרטים בבקשה, פרטים בבקשה הטיול : מאיפה לאיפה??? קצת פרטים. ברור שהיה מאד פופולרי לפי כמות המשתתפים. סגרו כבישים בשבילכם?
A aniroosh34 New member 26/5/04 #26 לא, לא סגרו, היו המון אנשים, ...... בסביבות ה300 איש, ממש נהנתי לראות את כל סוגי האופנועים האלה. שאלה, הבן שלי עוד מעט עושה רשיון ל50 סמ"ק, אופנוע 50 סמ"ק(סטייל RMX) יכול להשתתף בטיולים כאלו? אני מתכוון אם הוא יכול לשמור על אותו קצב עם שאר הקבוצה מבחינת מהירות?
לא, לא סגרו, היו המון אנשים, ...... בסביבות ה300 איש, ממש נהנתי לראות את כל סוגי האופנועים האלה. שאלה, הבן שלי עוד מעט עושה רשיון ל50 סמ"ק, אופנוע 50 סמ"ק(סטייל RMX) יכול להשתתף בטיולים כאלו? אני מתכוון אם הוא יכול לשמור על אותו קצב עם שאר הקבוצה מבחינת מהירות?