טיול ראשון ...

בכל אוטובוס יש מקרר ומומלץ לשמור

במקרר של האוטובוס את האינסולין. אני מדריך הרבה טיולים והכי חשוב ליידע ולהכין מזון חירום בתרמיל.

kiticat

New member
לא צריך להגזים

אינסולין אפשר להחזיק מחוץ למקרר 28 ימים.

טיול ראשון ...

הבת שלי אמורה לצאת לטיול במסגרת ביה"ס - של"ח ל 4 ימים. התחברנו לא מזמן למשאבה (אנימס). זוהי הפעם הראשונה שהיא תצא לטיול מאז התגלתה סוכרת הנעורים. עצות איך לנהוג במהלך הטיול יתקבלו בברכה.

בעיקרון אין משהו מיוחד...

היא לא אמורה להיות מוגלבת במשהו...חשוב בכלליות לשמוא על הציוד...להביא מספיק ציוד... לא הייתי ממליצה להתחיל להחליף את הפרפרית ואת כל הערכה במשך הטיול כי היא לא ביית היא בטבע וזה לא מקום סטרילי ונקי... שהיא תשמור על תזונה נכונה כמה שאפשר...לא להרבות באכילת ממתקים מתוקים, ואם היא כבר אוכלת אז הייתי ממליצה לה לא לעשות את כל המינון שצריך אלא קצת פחות כי אל תשכח שהיא עושה ספורט...היא הולכת וזה יכול לגרום להיפו...שתיידע את כולם (מורים, מדריכים, מאבטחים...) על הסוכרת...הייתי גם ממליצה מאוד לשים את הבקבוק אנסולין (למקרה חרום) בתוך קופסא עם קרח, יש נרתיקים מיוחדים ששם שומרים את האינסולין לטיולים ארוכים... נראה לי שזהו... אני הייתי במספר טיולים ולא היה משהו מיוחד שהייתי צריכה להקפיד עליו (כמובן חוץ מבדיקות ולתת בולוסים במשאבה...)...אבל אם יהיו עוד שאלתו אני ישמח לענות עליהם...

10shosh

New member
שיהייה איתה מזון כגיבוי

קרקרים או משהו כדי שלא תאלץ לסמוך על מה שינתן לה. וגם משהו מתוק כגון פירות יבשים להעלות את הסוכר מהר במהלך פעילות גופנית. ורצוי לידע מישהו על הסוכרת ומה לעשות במצבי קצה. אני לא בעד לידע את כולם לי תמיד היה מלווה אחד או מדריך שידע וזהו. אבל זה כבר תלוי בך ובביתך. אבל את מי שמידעים לידע עד הסוף (לי ניסו פעם לתת אינסולין במהלך היפו כיוון שלא ידעתי עד הסוף את אותו אדם
)אולי איזה פתק כתוב. טיול מהנה

kiticat

New member
אוקיי

אצלי היא התגלתה במהלך אוגוסט וחודשיים לאחר מכן יצאתי לטיול שנתי. האמת שההורים שלי לא רצו שאני אצא- אבל לא היה סיכוי שאני אפסיד את הטיול השנתי האחרון שלי. בסך הכל, מאכילים אותם בסדר גמור. אבל שיהיה לה קרקרים. ומספיק מזון בשביל היפו. חוץ מזה- לדבר עם המחנכת פנים מול פנים, ולדון בכל הדברים החשובים. חוץ מזה יש לכם גלוקון? או איך שקוראים לזה... סוכר שמזריקים במקרים חמורים של היפו. יכול להיות ורוב הסיכויים שאחד מהימים מחזיק מסלול ארוך במיוחד לאורך כל היום. במקרה שלי הוחלט שעדיף שאני לא אצא. נשארו מספיק תלמידים שלא יהיה לי משעמם, ואם הייתי נתקעת באמצע המסלול כמעט ואין גישה לכלי רכב. אגב, בת כמה היא?

תודה

רוצה להודות לכולם על העצות. הערכים בטיול היו בשמים, העיקר חזרה כשהיא מרוצה.

למעלה