טיול סוכות...=]

hadita22

New member
טיול סוכות...=]

אז טיול סוכות נגמר [לחלק מהסניפים..-אצלנו ג', ד' הלכו ביום הראשון..] איך היה? כמה חניכים היו? משו מגניב אחד מהמסלול? איך היה היום השני [אני מתההה לדעתת!...
]

orlupo

New member
היה מדהים! ממש נהנתי!

ולקינוח: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3313855,00.html

hadita22

New member
=\

בגלל שאני מדריכת ד' ובסניףש לי [גדרה] החליטו שג' ד' חוזרים ביום הראשון לא הייתה לי ברירה וחזרתי הביתה.. חבל מאוד שלא הייתי היום, לפי מה שקראתי בכתבה, ולפי תגובות של חברים שלי שמדריכים שכבות יותר גבוהות היה מרגש ויפה... מכבי עשה מעשה אצלי כאשר הקדיש את היום הזה לחטופים שלנו.. חג שמח!=]

idanshaf2

New member
וואי מאגניב

לצערי לא הייתי בטיול.. לא יכולתי לצאת... אבל אחרי שקראתי את הכתבה ושמעתי תגובות מאנשים אני ממש שמח שהפרויקט יצא לפועל וקיבל חשיפה כזו... כל הכבוד צריך להמשיך בדרך זו.. זו הוכחה לכל הספקנים שלתנועת הנוער המכבי הצעיר יש כוח לעשות ולשנות :) חיזקו ואימצו

טיול סוכות =)

הטיול היה ממש נחמד.. אצלנו כל החניכים היו בכל היומיים .. המסלולים היו נחמדים,אבל מעייפים וחוץ מהטקס שהיה קצת מוזר.. הכל היה אחלה!

היה כייייייייייףףףףףףף../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

נהנתי ממש ממש ממש!!! ביום הראשון היה לנו מסלול מים [כמו לרוב הסניפים....
] אבל בגלל שהלכנו על אבנים חלקות החלקתי....
ואחרי עוד 2... חחחח היה ממש ממש מצחיק... =]]
וביום השני היינו בכינרת.... =]] היה בנזו...
ובעפיפונידה, בגלל שלסניף שלי [ראשל"צ מערב] לא יצאו חניכים, עזרנו והיינו עם החניכים של חולדה... עזרנו להם גם לבנות את העפיפונים ואח"כ אחרי הטקס גם להעיף אותם... =]] הם ממש חמודים!
ואני רוצה לתת ח"ח לתנועה על כך שהקדישו חלק מטיול זה למען החטופים ושיחרורם... אז חיזקו ואימצו.. =]] זה למה אני אוהבת את התנועה שלנו... =]]

היה טיול לפנים. ^^

כמו שלילך אמרה לפני, היה נהדר. חבל שלא יצאנו עם חניכים, אבל בכל זאת, היה שווה כל רגע ומגבש בהחלט.
נחמד שפורסם מפגן העפיפונים באינטרנט. ^^

הההי טיולללל מעולההה

היה באמת טוב... כמו שלילך אמרה על המסלול שעשינו... היה באמת כייףף נהנתי מכל רגע.. אבל הייתי ממש עייפה... וגם עכשיו אני חולה... כואב לי הגרון בסוף הטיול...באוטובוס היה חלק דיי מבאס... אבל חפיף...

idanshaf2

New member
תמונות רבותיי תמונות

יאללה חבר'ה אני מבין שהיה אחלה טיול אז שתפו אותנו בתמונות... פתחתי אלבום חדש לטיול סוכות אז כולם מוזמנים להעלות

assafein

New member
היה אחלה טיול...

אחרי שלא יצאתי למחנה ולוויסגל היה נחמד לחזור ולבוא לטיולים של מכבי
מקווה שפעם הבאה נצא עם חניכים ורכז...

LiAt PeRiL

New member
היה כל כך כיף!../images/Emo13.gif../images/Emo3.gif

היה מגניב באמת.. במיוחד עם המאבטחים היה מה לעשות בלילה ומצאתי עוד מאבטח רוסי לשחק לו בשיער ולשאול אותו שאלות דביליות בחזרה הארוכה הביתה
אחח מאבטחים רוסיים בקיצור טיול עם לינה ראשון שלי איתכם!! (וייסגל ואז זה) ונהנתי עם הסניף שלי:) ירבו טיולים כאלה!

LiAt PeRiL

New member
אהה ועוד משו חשוב../images/Emo140.gif

שירלי אוהבת אותךךךךך DO ME!!!!!!!

anat135

New member
טיול סוכות!

למרות שהייתי רק יום אחד, כי יצאתי לפסטיבל כמיאל.. היה נחמד... החניכים קצת שיגעו אותי, אפילו יותר משנה שעברה. אבל היה נחמד.. היה טוב, וטוב שהיה.

hadita22

New member
פסטיבל כרמיאל..=]

אני אוהבת אותו.. צבעוני ומיוחד.. כשהייתי רוקדת הייתי הולכת קבוע.. כבר כמה פעמים שלא יצא לי ללכת.. חבל..=[

למעלה