טיול סובב עולם

טיפ_טיפ

New member
טיול סובב עולם

שלום, אני בת 25 ומתכננת את הטיול הגדול שלי כרגע התיכנון הוא דרום אמריקה (כמה מקורי...) נחיתה בסאנטיאגו צ'ילה,משם לארגנטינה ההמשך לא ידוע עדיין אבל הגראנד פינלה מתוכנן לפברואר בברזיל (ה-קרנבל). והשאלה שלי היא מה התקציב הנדרש ל-5 חודשים ,לא כולל כרטיס טיסה? אבל....עם האוכל בא התיאבון ופיתאום חשבתי לי האם אפשר לעשות טיול סובב עולם?!ומה עם התקציב?איך מארגנים דבר כזה?האם זה אפשרי במתכונת תרמילאית חסכונית (יחסית)? מידע והמלצות בקשר לדרום אמריקה ייתקבלו בברכה
וגם....אשמח לשמוע חוויות ורשמים ממישהו שיישם את חווית "סובב עולם" .

sela v

New member
טיול סובב עולם או RTW

כלומר Round the World. אז ככה יש אתר נחמד, שגם נותן מחירים לטיסות מסביב לעולם - airtreks, רק שאני לא בטוח שאם מתחילים מהארץ לא כדאי להעזר בסוכן מקומי. מהאתרים של חברות התעופה, רק באתר של לופטהנזה רשום מחיר לכרטיס סובב עולם. בוודאי שזה אפשרי במתכונת תרמילאית, ואם מתכוונים לטוס לאוסטרליה, זה לא מייקר בהרבה את הטיול. שאת מדברת על כרטיס סובב עולם, לאילו מקומות חשבת להגיע?

טיפ_טיפ

New member
נראה לי שהמחיר "קצת" גדול עלי

אני עוד צריכה לממן את שהותי וגם קצת לראות אתרים נראה לי שאשאר עם ד.אמריקה

טיפ_טיפ

New member
כן,

איך מתכננים מסלול לטיול של 5 חודשים בד.אמריקה? ומה לגבי עלות טיול כזה (למעט הכרטיס 1045 $ לצעירים)? איך מסתובבים שם עם כסף זמין?כרטיס אשראי בינ"ל?המחאות נוסעים?? ולשאלת השאלות ,האם מומלץ לנסוע ביחד או לבד?

sela v

New member
טוב...

אז מה לעשות בדרום אמריקה, זה תצטרכי לשאול את חברי הפורום הנכבדים, כי עדיין לא הגעתי לחלק זה של העולם. לגבי כסף, תסתכלי בשאלות נפוצות יש כמה תשובות לנושא הכסף בדרום אמריקה. באופן כללי כדאי חלק בהמחאות נוסעים, וחלק במזומן, ותמיד כדאי שלגיבוי יהיה גם כרטיס אשראי. לגבי לבד או יחד, זה תלוי בך, אבל לא צריכה להיות בעיה להסתובב לבד בדרום אמריקה, ויש שם כל כך הרבה מטיילים שבטוח שאפילו אם תתצאי לבד, באיזשהו שלב תתחברי עם אחרים.

MacWilli

New member
ברור שיש טיול מסביב לעולם

וזה גם לא כזההההה יקר... לפרטים: "מסביב לעולם ב-80 יום" נסיעות וטיולים מאורגנים. פירס ברוסנן, סוכן הנסיעות שלך.

למעלה