טיול מתוכנן ליפן.

nukito

New member
טיול מתוכנן ליפן.

שלום לכם חברים,
אז ככה, סגרתי פחות או יותר את הפרטים האחרונים בטיול שלי ליפן, ומכיוון שאני יודע שישנם גולשים בפורום זה שחיים, או חיו בעבר ביפן, הייתי שמח לקבל תוספות או רעיונות נועזים בנוגע לבתי מלון, מקומות מעניינים שודאי השמטתי מתוכניותי, ובעצם כל דבר שעולה על רוחכם.
תרגישו חופשי להעלות גם רעיונות "מתקדמים" יחסית. אני לא מחפש מקומות שמתהדרים בהיותם תירותיים, ואין לי בעיית התמצאות/שפה במדינה.

פרטים יבשים:

ממריא בתחילת אוגוסט מתל אביב לטוקיו וחוזר חודש לאחר מכן מאוסאקה לתל אביב.

בכוונתי לעבור בטוקיו,קיוטו ואוסאקה. כמו כן תיכלל גיחה קצרה לקובה.

הרגישו חופשיים להציף אותי ברעיונות והמלצות.
אני בטוח שאשמע לא מעט הברקות שלא כללתי בתוכניותי.
תודה.

mishel s

New member
קובה זה לא בצד השני של העולם?

איזה סוג הצעות אתה מחפש?
כאילו, מה בעצם אתה רוצה לעשות/לראות?

herouth

New member
איך רצית שהוא יכתוב 神戸?

washi tashi

New member
אם יורשה לי להדחף

נעימאד, washi (לא הנייר). חזרנו (א', הדובשן בן הפסיק לחמש ואנוכי) מעשרה ימים קסומים בטוקיו לפני 24 שעות.

יש לי המלצה לריוקאן עבורך: Sakura Ryokan - אמנם בשכונה לא מרכזית במיוחד בטוקיו (Taito-ku) אבל הוא זול ונפלא. אנחנו לנו בחדר היפני, יש להם גם חדרים "מערביים" שפחות משכו אותנו. מרחק הליכה של כ-5 דקות מתחנת Iriya (מס' 18) בקו Hibia (האפור). האטרקציה המרכזית באזור היא מקדש Asakusa, במרחק של פחות מקילומטר.

ש מים

New member
שאלה על הריוקן

מכה רחוק מתחנות רכבת גדולות/מרכזיות?
כמה רחוק מ- Ayase (אם אתה מכיר)?
מה המחיר ללילה?

חג שמח.

herouth

New member
ברוכה הבאה לפורום

אז איך התגלגלת (עם ילד!) לטוקיו? מה עשית שם? ואיך הילד התרשם? יש לך עניין כללי ביפן?

washi tashi

New member
תודה על קבלת הפנים החמה

א' שלי לומד יפנית כבר שנים (חובב שפות באופן כללי
), וזה היה החלום שלו לנסוע. גם שלי, בעצם. לא עלה על דעתנו מעולם להשאיר את הדובשן מאחור. הוא למד יפנית במהלך הטיול (מבין מה נאמר ברכבות - ידע בדיוק באיזה צד הדלתות תפתחנה
), ומאד רוצה להמשיך וללמוד הירגנה. גם אני.

היינו 8 ימים בטוקיו, עוד יום בעיר אחרת וביקרנו חברה אהובה, ועוד יום ב-Hakone עם תצפית נהדרת להר פוג'י.

אשמח להעלות כמה תמונות לקראת השבוע הבא, אם זה בסדר.

להת',

washi

herouth

New member
ברור שזה בסדר!

ונשמח לעזור לכם בלימודי ההירגאנה...

למעלה