טיול מחר

מני 22

New member
אני רוצה הבהרות..

היה נשיקה או לא היה. לא שזה כל כך משנה, אלא זה קצת מסריח שהמנהלת אומרת שכן והוא אומר שלא. דרך אגב מותר למנהלת לתת נשיקה לאחד מחברי הפורום, זה לא ניצול מעמד....... וכו צריך בירור. סתם סתם סתם סתם צוחקים. אני לא ממתין לתשובה זה בסדר. סתם סתם סתם יום נעים לכולם. סתם סתם סתם תמשיכו להנות, סתם סתם סתם.

למרות שזה היה קצר...

ולא היו אתגרים לאשר... היה מעולה! איזה נוף מדהים!!!!
מזג אויר מעולה, ריח ממסטל, וגלגל"צ ברקע
מה צריך יותר מזה?

יופי של תמונות .באיזה מצלמה אתם

מצלמים אני שואל מאחר ואני לא מצליח להעלות לפורום תמונות מהמצלמה שלי יש לי מצלמה אולימפוס 4000000 פיקסלים ונראה שמשקל התמונות גבוה יותר מאשר אפשר, אני אנסה לצלם במצלמה נוספת שיש לי בינתיים עצותיכם אם יש.

harabecw

New member
אהלן

בתוכנה (CAMEDIA) אפשר לשנות את גודל התמונה. לך ל-EDIT. עשה RESIZE. 640X480. אצלי זה נותן תמונות איכותיות בגודל 120-150K.

יש לי תוכנת כמדיה למעשה שתי תוכנות

אבל שינוי גודל התמונה לצערי לא משמעותי כאשר אמרתי גודל התכוונתי ל משקל התמונה ב MB ואת זה לא עושה התוכנה. אולי המצלמה יתכן ואם אשנה את מספר הפיקסלים לתמונה ישתנה משקלה.

harabecw

New member
מוזר

אצלי זה כמו השוני בין צילום ב-1024X768 ל-640X480. משנה מס' פיקסלים דרך RESIZE וגודל התמונה יורד (גם משקלה).

edyc

New member
איך להוריד את משקל התמונה

מורי, במצלמה יש לך אפשרות לבחור את הרזולוציה בה תצולם התמונה, ככל שהרזלוציה גבוהה יותר התמונה איכותית יותר. ע"מ להדפיס את התמונה לגודל 10X15 הרזולוציה המינימלית היא 2 מגה פיקסל (1600*1200) כך שלא כדאי להקטין את הרזולוציה בה אתה מצלם את התמונה לטובת אפשרות להדפסה עתידית. תוכל להקטין את התמונה ע"י כמעט כל תוכנה להצגת תמונות. במייקרוסופט photo editor שאני מניח שיש לך בחר את התפריט image ובו את resize ושנה את הרזולוציה ל640*480 (מספיק איכותי לתצוגה על מסך בדרך כלל). אדי

למעלה