טיול מחנות ריכוז

rrredshay

New member
טיול מחנות ריכוז

אנחנו רוצים לארגן טיול לפולין, בטיול נכלול מחנות ריכוז והשמדה, גטו, בית הקברות היהודי, בתי כנסת וכו... בניגוד לטיולי שואה רגילים גם נכלול את פולין החדשה ונשתדל גם להנות. מי בעניין? תקופות זמן מועדפות? ילדים \ בלי ילדים?

../images/Emo45.gif

אני בעד אם זה יהיה בלי ילדים אפשרי כמה ימים בסופשבוע ארוך לקראת הקיץ, אם הרוב ירצו עם ילדים (בשמחה אצרף את שלי גם) נראה לי בחופשת הקיץ זה יהיה אידיאלי, טיול קצת אחר בהחלט יכול להוות ערך מוסף לילדים בעולם של ימינו . . .

rrredshay

New member
אני חושב שהבי טוב להתכוונן לחורף

יש ערך מוסף ענק כשקר מאוד בחוץ.

gazit16

New member
חורף פולני במושגים ישראלים זה כבר סוף ספטמבר

או בתחילת אוקטובר, כשביקרתי בבית העלמין בלודז' בשלישי באוקטובר היו 3 מעלות בלבד, קררררררררר

rrredshay

New member
אני ממליץ אפילו יותר לכוון דצמבר

מתלבשים טוב ולא קורה שום דבר.

../images/Emo186.gif

אתה רוצה שאני אהפוך לארטיק??? אומנם הגנים שלי איפה שהוא מהאזור פחות או יותר אבל מסתבר שלסביבה בהחלט יש השפעה בעמידות שלי לקור :)))

rrredshay

New member
דווקא חשבתי עלייך...

אם תקפאי, בטח זה יהיה בצורת ארטיק מטרה ואולי יתביית עלייך איזה חץ טוב :) }{

../images/Emo46.gif

היה לי פעם חץ פולני, לא תודה אני חושבת שהחזרתי את חובי לחברה . . .

את החוב לחברה תחזירי...

רק כשתהיה לך חמות פולניה

ובכן

לזה בדיוק התכוונתי היתה לי כבר חמות פולניה . . .
למען האמת ורק האמת אהבתי אותה מאוד מאוד והיא אהבה גם אותי היה בינינו קשר מדהים מהיום הראשון שהכרתי אותה ואפילו עד היום כשהיא כבר לא חמותי קרוב ל- 6 שנים . . .

אני בעד...

בלי ילדים-בטח שלא צעירים... כל דבר בזמנו. בנוסף, אם רוצים גם לשלב בילויים, ברגע שיהיו איתנו ילדים זה יימנע מאיתנו. תקופה לא ממש משנה-רק לא בלב הקיץ/שיא החורף.

rrredshay

New member
גם אני חושב שעדיף כרגע בלי ילדים.

דצמבר, תחילת השלג, נראה לי התקופה הכי טובה שם.

יערית

New member
גם אני בעד

חורף ואם הוא קשה עד רבה! אני בתוך הרשימה, כבר לא יודעת איפה לפזר את ההון העצמי שלי :))

יערית

New member
אחש'לו

הוא נרשם לקורס אצלך, אם חשבתי עד היום שאני מטורפת על סדר ונקיון, צריכים להכיר אותך וללמוד ממך

rrredshay

New member
לא הולך אליו...

ואם תכריחי אותי.... אני אלמד ממנו גם על איזה ערוץ הטלויזיה צריכה להיות 24 שעות....

למעלה