טיול לתורכיה

טיול לתורכיה

אני מתכנן לצאת לשבועיים בתורכיה בתחילת אוגוסט. אני כבר יודע שאני נוסע לקצ'קר למשהו כמו שבוע. השאלה היא לאן כדאי ללכת בשבוע שנשאר (כבר חרשתי את איסטנבול). רעיונות יתקבלו בברכה. נ.ב. האם צריך להצטייד בטבליות טיהור מים או משהו בסגנון בקצ'קר? האם יש קליטה לפלאפונים GSM שם?

sela v

New member
לגבי GSM

תסתכל בקישור המצורף. בהר גבוה יש סיכוי טוב לקליטה אף שלא בכל נקודה בהר.

עוזיג

New member
פלאפון

צר לי לאכזב אותך סלע אבל זה לא ממש נכון שככל שתעלה יותר גבוה על הר הקליטה תשתפר בפלאפון (אני עובד בחברה שלא עובדת עם טכנולוגיית ה- GSM אלא 1X אבל בכל זאת מבין גם בזה).האתרים פשוט משדרים לגובה מסוים ולא כמה שיותר גבוה כמו מקלטי רדיו.מה שכן מכיוון שהרבה חברות סלולריות בכל העולם יש סיכוי יותר טוב שתמצא רשת מקומית שבה תוכל להשתמש.צריך גם לבדוק דרך החברה שלך עם אילו רשתות בדיוק עובדת החברה שלך.

sela v

New member
או קיי

לא ניסיתי להפעיל טלפונים בגבהים של מעל 1000 מטר, אני דיברתי מנסיון בסקוטלנד.

אז ככה

בדרך לקצ'קר-מנזר סומלה היפה וכל אזור החוף. דרומית לקצ'קר-אזור האררט, או ימת ואן, או הרי נמרוט קפדוקיה -נוף ירחי מדהים. עוד? תות

תודה רבה

קודם כל תודה. על איזה חוף דיברת, החוף הדרומי או של הים הכספי? אני אשמח אם תוכלי להוסיף קצת פרטים או לתת איזושהי הפניה לאתר שמרחיב יותר על המסלולים שציינת. שכחתי להזכיר שאני מעדיף לא לרדת ממש דרום מזרחה.

דברתי על החוף של הים השחור

אזור טרבזון וכו. ממליצה לך לקפוץ ללשכת התיירות התורכית רח בן יהודה 1 הם מספקים הרבה חומר בחינם חוץ מזה ברשת-באתר למטייל ולהשיג ספר שנקרא טרקינג אין טורקי של לונלי פלנט או לקנות ספר טיולים אחר על תורכיה. תות

אם כבר, אז כבר

אם אתה כבר נמצא באזור טרבזון, יש כפר קטן בשם UZUNGOL (אני ממליץ עליו בפעם ה-20 ומשהו כבר, אבל אין לי אחוזים ממשרד התיירות הטורקי). כפר ירוק ומלא במים ואגם קטן עם ברווזים בו. תפוס כמה שביל אחד או כמה ותתחיל לשוטט. פוגשים כפריים, פירות לא מרוססים על העצים ועוד. כמו שתות אמרה - מנזר סומילה, מטעי התה ב-RIZE, העיירה YUSUFELI - אפשר לעשות רפטינג, AYDER - מעיינות חמים ועוד ועוד ועוד

לכל הכיוונים נפתח

אבל לשותף שלי לטיול יש העדפה למסלולים עם מים. איפה יש מסלולים שווים ורטובים?

למעלה